Österskatsvägen 29 – 5 – Norrtälje kommun

Utgångspris: 5 995 000 kr

Beskrivning av Österskatsvägen 29

Välkommen till paradiset på jorden! Detta unika hem erbjuder inte bara en bostad, utan en livsstil som de flesta bara kan drömma om. Beläget på en höjd med en vacker utsikt över det glittrande havet, och del i brygga strax nedanför huset, är det en sällsynt pärla som väntar på att bli upptäckt av dig.

Innanför dörrarna möts du av en omsorgsfullt genomtänkt interiör som kombinerar modern bekvämlighet med komfort och vardagslyx. Generösa ytor på nedervåningen i både kök och vardagsrum för socialt umgänge och med ett trädäck utmed i stort sett hela huset. På framsidan mot öster och baksidan i västerläge där härliga stunder kan upplevas för middagar i solnedgång lagade i uteköket, eller varför inte ett romantiskt bad i bubbelbadet under en stjärnklar himmel. Man måste få drömma lite…
Köket och vardagsrummet har en semi-öppen planlösning vilket ger utrymme för både samvaro och avskildhet när så behövs. Vardagsrummet har generösa fönster åt väster och altanen och kökets fönster mot öster och soluppgången. Bakom köket hittar du ett stort sovrum och bredvid det ett mindre rum kanske för arbete eller sömn. Nedervåningen rymmer också ett litet sovrum under trappan till övervåningen som är jättegulligt.
Övervåningen är magisk med ett jättestort rum med snedtak som ger en mysig känsla och utanför i österläge finns en härlig balkong med utsikt över nejden. Här finns också ett duschrum för bekvämlighetens skull.

På tomten finns också en gäststuga om cirka 15 kvadrat med bra med sovplats, kanske för familjens tonåringar eller en vrå för kontemplation och eftertanke. Indragen el och sommarvatten finns. Du hittar också ytterligare ett hus som rymmer en gästdel med trinettkök och matplats, idag med smart våningssäng. Bredvid gästdelen finns ett superbra förråd eller varför inte en mindre verkstad om så skulle behövas. Bakom det större gästhuset finns även en altan för sköna kvällsstunder i solnedgången.

Hela huset andas verkligen skärgård, hav och härliga tider med nära och kära. En dröm för antingen permanent eller fritidsboende, med uttänkta detaljer för ett bekvämt leverne i både vardag och fest. Beläget i ett eftertraktat område, erbjuder det en livsstil som är svår att överträffa. Med närhet till stränder, bryggor och social gemenskap är det här inte bara ett hus, det är ett hem där varje dag blir en minnesvärd upplevelse. Läs gärna säljarens härliga ord i dokumentet ”Här bor man bra”.

Så varför drömma när du kan leva din dröm? Kontakta mig idag för att ta steget mot att äga det här unika huset och börja leva det liv du önskar dig och din familj.

Karta för Österskatsvägen 29

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-kopmanholm-norrtalje-kommun-osterskatsvagen-29-21325971

Avstånd till vatten: 100 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.