Örnvägen 28 – 5 – Kalmar kommun

Utgångspris: 4 490 000 kr

Beskrivning av Örnvägen 28

Välkommen till ett välrenoverat hem på Örnvägen 28 i Bergas omtyckta och familjevänliga kvarter! Det här är en riktigt trivsam 1-plansvilla om 132 kvm boendeyta som i dagsläget fördelas på 5 rum och kök varav 3 sovrum och en delvis öppen planlösning mellan kök, matrum och vardagsrum. Här erbjuds det ultimata hemmet för avslappnat umgänge och underbara stunder tillsammans både ute och inne samt i ett väl tilltaget uterum på 44 kvadratmeter där du kan ha uppsikt över barnens lek i poolen.

Trädgården är lättskött med en helt fantastisk baksida med ett härligt, insynsskyddat poolområde med yta för flera sittgrupper. Även ett rejält utekök hade fått plats! Dessutom finns en lång uppfart med carport, stort garage på ca 22 kvm och ett utvändigt vedförråd.

I omgivningarna finns det gott om promenadstråk och härlig natur samt närhet till bad! Två olika badstränder ligger inom bekvämt gångavstånd; Bergaviksbadet och Norrlidsbadet som dessutom erbjuder bastu, utegym och elljusspår. För familjen ligger förskola och skola bara någon minuts promenad bort. (Förskola med nattis och skola årskurs F-6)

Huset är väl omhändertaget så här kan man bara flytta in och njuta av sitt nya drömboende!

Karta för Örnvägen 28

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-berga-kalmar-kommun-ornvagen-28-21338366

Avstånd till vatten: 500 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.