Ormvråksgatan 38 – 6 – Helsingborgs kommun

Utgångspris: 7.495.000 kr

Beskrivning av Ormvråksgatan 38

Ljus och rymd är kännetecken för det här moderna och stilrena huset som har en spännande planlösning samt en mycket inbjudande och privat trädgård.

Entrévåningen bjuder på en generös och välkomnande hall där man direkt får en fin känsla och vy in mot allrummet. Förvaring får man i passagen utanför det helkaklade duschrummet samt den rymliga tvättstugan. Allrummet är riktigt pampigt med imponerande takhöjd om ca 5,3 meter vid nocken. Ett högt fönsterparti som följer taket ger härligt ljusinsläpp och braskaminen ger rummet både skön värme och karaktär de mörka månaderna. Ett påkostat nytt kök från HTH sattes in 2022 och här finns mycket arbetsyta på den läckra carraramarmorn. Ett master bedroom eller hemkontor finns och här samt i allrummet kan man gå ut till den väldisponerade och välskötta trädgården där man skapat flera ”rum” att njuta av. Som grädde på moset byggde man ett orangeri 2021 där många middagar och kafferep avnjutits. En lagom stor gräsmatta för de små med spring i benen finns det också.
Ovanvåningen är husets privata plan med fyra rum varav tre är sovrum. Allrummet är smart planerat med fönster ner mot entrévåningen samt med skjutdörr så att man varken stör eller blir störd mellan våningarna. De två sovrummen som vetter mot öst har härlig utsikt över åkern och Pilshults gård utanför. I alla tre sovrum finns garderober och parkett på golvet. Det helkaklade badrummet rymmer både en separat dusch samt ett badkar. Perfekt planerat med andra ord.

Ormvråksgatans norra del är lugn och barnvänlig med flertalet lekplatser och grönområden i närområdet, förskolan Maria Ro runt hörnet och trevliga promenadstråk till t.ex Pilshultsskogen samt Gamla Kungshults hästhagar. En underbar plats att växa upp och bo på – för alla åldrar.

Kontakta ansvarig mäklare för visningsbokning!
Då jag, ansvarig mäklare Roger Billsten, själv bor i Mariastaden sedan 2006, och jag har under mina 22 år som mäklare sålt fler boenden här än någon annan, är lokalkännedomen väldigt bra. Så fråga mig gärna kring områdets omgivning, service, skolor mm.

Karta för Ormvråksgatan 38

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-mariastaden-helsingborgs-kommun-ormvraksgatan-38-20349295

Avstånd till vatten: 1400 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.