Oriongatan 1 – 4 – Sigtuna kommun

Utgångspris: 2.995.000 kr

Beskrivning av Oriongatan 1

Välkommen till detta radhus i två plan på den eftertraktade Oriongatan. Det här radhuset utmärker sig med sitt garage direkt anslutet till huset, vilket erbjuder bekväm parkering och en generös uppfart för flera bilar. Oriongatan är ett stort område och det är få hus i området som har garage med parkering i anslutning. Beläget i en gavel ger det också en avskildhet med ingen granne på ena sidan.

Huset har genomgått smarta utbyggnader, inklusive ett extra rum på entréplanet som kan användas som sovrum eller arbetsrum. Duschrummet och tvättstugan har också optimerats för att skapa större och mer funktionella utrymmen. Entréplanet består av vardagsrum, kök, tvättstuga, sovrum/arbetsrum och hall. Från entréplanet leder ett inglasat uterum till trädgården, ni kan antingen förlänga sommaren tack vare uterummet eller njuta av solen på trädgården. På övreplanet finner ni två rymliga sovrum, badrum och en praktisk klädkammare i anslutning till ett av sovrummen.

Oriongatan erbjuder närhet till vackra promenadstråk som leder till Steninge badet och Steninge slottsområde. Bussar går kontinuerligt för enkel åtkomst till pendelstationen och flera skolor ligger inom gångavstånd från huset. Dessutom finns en föreningslokal med bastu tillgänglig för uthyrning via samfälligheten.

För visning och mer information, vänligen kontakta oss.

Karta för Oriongatan 1

https://www.hemnet.se/bostad/villa-4rum-steninge-sigtuna-kommun-oriongatan-1-21212935

Avstånd till vatten: 1100 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.