Örebrogatan 17 – 9 – Helsingborgs kommun

Utgångspris: 8 000 000 kr

Beskrivning av Örebrogatan 17


Välkomna till Örebrogatan 17 och denna magnifika villa från 1918, vars charm har förstärkts av omfattande renoveringar med fokus på kvalitet och stil. Med ett skickligt handlag och noggrant utvalda material har varje rum förvandlats till en perfekt mix av skönhet och funktion. Entrévåning och ovanvåningen bjuder stora lyxiga rum samt ett härligt vardagsrum där en öppen spis avgränsar till det välutrustade och stilrena köket. Varje detalj i huset har utformats med tanke på både estetik och bekvämlighet. Den översta våningen utgör en privat reträtt i sig själv med en separat lägenhet som erbjuder oändliga möjligheter för gäster, tonåringar eller arbetsutrymme. Här kan du njuta av panoramautsikt över omgivningen .Källaren är en lekplats för vuxna och barn, komplett med ett lyxigt spa för avkoppling, ett gym för träning, ett vinrum och en fräck bar för underhållning.

Men det är inte bara interiören som imponerar. Utanför väntar en arkitektritad trädgård som är en sällsynt konstnärlig skatt, där varje växt och sten har placerats med precision för att skapa en harmonisk och fridfull atmosfär. Här kan du njuta av privata stunder i naturen eller samla vänner och familj för glada tillställningar under öppen himmel eller i uterummet närmst huset. Dessutom har denna villa ett privilegierat läge med närhet till en vacker park och stadens centrum, vilket gör det till det ultimata boendet för dem som söker det bästa av både natur och stadsliv.

Upplev lyxen och komforten som denna villa har att erbjuda och låt den bli ditt drömhem där varje dag känns som en semester.
Välkomna att boka visning med ansvarig mäklare Roger BIllsten.

Karta för Örebrogatan 17

https://www.hemnet.se/bostad/villa-9rum-wilson-park-helsingborgs-kommun-orebrogatan-17-21324310

Avstånd till vatten: 1600 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.