Olympiavägen 18 – 7 – Helsingborgs kommun

Utgångspris: 6.995.000 kr

Beskrivning av Olympiavägen 18

Den arkitektritade villan är Olympias äldsta och måste upplevas på på plats. Under 2023 har bostaden totalrenoverats med exklusiva val och detaljer. Här får man chansen att förvärva ett ”nyckelfärdigt” hem på en av Helsingborgs bästa adresser.

Med sin förmånliga placering mitt i Olympia har du enkel tillgång till Helsingborgs pulserande kultur- och stadsliv, en kort promenad bort. Villan blir din fridfulla oas i hjärtat av händelsernas centrum.

En skyddande carport, en ljuvlig trädgård och ett stilfullt inglasat uterum omger denna bostad. De 160 + 45 kvadratmetrarna inuti huset är generösa och rymliga. Planlösningen är designad för att ge utrymme åt sociala möten på bottenvåningen och allrum, kontor, walk in closet och två mysiga sovrum på övervåningen.

Här är möjligheterna att anpassa huset efter dina önskemål enkla och tillgängliga. Om du känner att fler sovrum skulle passa dina behov finns det möjlighet att skapa dem på entréplan samt på övre plan.

Denna villa har en plats som är helt unik och ett hus som bär på sin egen unika charm. En historia fylld med liv och erfarenheter har format detta hem till det det är idag.

Kontakta ansvariga mäklare vid frågor eller för tidsbokning!

Karta för Olympiavägen 18

https://www.hemnet.se/bostad/villa-7rum-olympia-helsingborgs-kommun-olympiavagen-18-20488236

850

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.