Olsängsvägen 20 – 6 – Haninge kommun

Utgångspris: 6 195 000 kr

Beskrivning av Olsängsvägen 20

Med ett fint läge i expansiva och natursköna Hermanstorp erbjuds nu en gedigen och energieffektiv familjevilla om närmare 160 kvm. Tillhörande plan och vackert uppvuxen trädgårdstomt med mysiga uteplatser i soligt läge. Klimatsmart villa med vattenburet uppvärmningssystem och solceller.

På entréplan förenar en social planlösning stort kök och matplats med vardagsrum och braskamin. Fint ljusinsläpp från fönster i flera väderstreck. Rymlig välkommande hall samt stort sovrum och helkaklat badrum. Smidig anslutning från kök till rymlig tvättstuga och utgång till baksidan med altan i syd/västläge. En trappa upp välkomnar ett stort ljust allrum som blir en utmärkt umgängesyta för barnen och kompisar. Tre rymliga sovrum och duschrum samt uppgång till vind med ståhöjd och goda möjligheter till förvaring.

Ljuvlig baksida i ostört läge med plana gräsytor och stor altan med plats för utemöblemang. Lummig grönska ramar fint in under säsong och skapar ett ostört privat läge. Ombonad altan med platsbyggd sittbänk på framsidan där morgonkaffet kan avnjutas i solen till fåglarnas kvitter och uppsikt mot den lugna gatan. Solen vandrar sedan runt huset till altan som nås från vardagsrummet med fin vy över trädgård och lekstuga. Flytta sedan till baksidan där stort altandäck rymmer möblemang och njut av grillkvällar i solen med familj och vänner. Vackert uppvuxen tomt med fruktträd och grönska under säsong.

Påkoppling till det kommunala V/A-systemet beräknas vara klart under sommaren, kostnad för påkoppling och gatukostnadsersättning ingår i köpet.

Trevligt läge i natursköna Hermanstorp där nytt barnvänligt område växer fram med villor, radhus och parhus samt nya cykel- och gångvägar och lekpark. Det planeras för ny förskola i närheten samt busslinje som smidigt kommer att trafikera mot Vega och pendeltågstation.

Välkommen på visning!

Karta för Olsängsvägen 20

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-hermanstorp-haninge-kommun-olsangsvagen-20-21328413

Avstånd till vatten: 1300 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.