Ole Måns gata 11 – 7 – Göteborgs kommun

Utgångspris: 7 850 000 kr

Beskrivning av Ole Måns gata 11

Välkommen till ditt drömhem på Ole Måns gata 11. Förhandsvisning söndag 2/6, kontakta ansvarig fastighetsmäklare Lena 0722-515690 eller boka in er direkt till visning på www.svenskfastvaster.se.
Detta fantastiska boende med en totalarea om hela 204 inkl. garage har genomgått omfattande renoveringar och har ett ett högt fint läge med havsutsikt på en återvändsgata på populära Näset. Här finns gott om utrymmen för den stora familjen. Huset är beläget på en generös sluttningstomt om hela 641 kvm med ett skyddat och mycket soligt läge med många uteplatser som ger sol från morgon till sena kvällen. Den stora altanen på baksidan ligger i ett fint och insynsskyddat läge med sol från lunch till kväll sommartid. Sluttningstomten erbjuder plats för odlingar och gräsmatta med plats för studsmatta och lek och spring för barnen. Mycket trevlig planlösning där entréplan erbjuder en härlig matsal med stora fönster och utgång till altanen, vardagsrum med kamin, stilrent renoverat kök med bardel med sittplatser, tre sovrum och badrum. På övre plan finner ni ett sällskapsrum, sovrum, takterrass och en balkong med en vidsträckt utsikt över havet . På nedre plan finner ni ett rymligt allrum/tonårsrum där det ryms en soffgrupp samt gym, badrum, tvättstuga och flera förråd. Garage och plats för flera bilar på uppfarten.
Lugnt och bekvämt boende med närhet till havet, centrum, kommunikationer, skolor och dagis.

Säljarens egna ord om bostaden
Ljust och hemtrevligt hus med charmiga detaljer. De olika uteplatserna ger möjlighet att finna sol och lä i många vindriktningar där man kan njuta av lugnet och utsikten.

Om Området
Ole Måns gata ligger nära till hav, bad, och småbåtshamnar med segelklubb. Kort och säker gångväg för barnen till skolan. Väldigt lugn och trygg återvändsgata. Trevliga och hjälpsamma grannar

Om årstiderna
Alla årstider har sin charm men givetvis är närheten till havet otroligt härligt på vår och sommar.
Dock så har de snöiga vintrarna en stor charm också då det finns en liten pulka slänt.

Varmt välkomna att boka in er på visning!

Karta för Ole Måns gata 11

https://www.hemnet.se/bostad/villa-7rum-naset-goteborgs-kommun-ole-mans-gata-11-21342510

Avstånd till vatten: 600 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.