Nysätra Alsta 26 – 4 – Enköpings kommun

Utgångspris: 3.195.000 kr

Beskrivning av Nysätra Alsta 26

Huset säljs till ett FASTPRIS, vilket innebär att ingen budgivning kommer förekomma!

Välkomna till ert nya hem, en fantastisk enplansvilla som erbjuder en perfekt balans mellan komfort och elegans. Detta charmiga boende är designat för att skapa en harmonisk livsstil för hela familjen.

Huset är omgivet av en generös tomt, vilket ger gott om plats för lek och avkoppling utomhus. På tomten finns även flera uthus varav ett med bastu och snickarbod och på trädäcket som löper längst ett av uthusen och binder det samman med bostadshuset, står ett spabad, och i anslutning till det finns även ett inrett rum med stora glasskjutdörrar. Den vackra trädgården inbjuder till långa sommarkvällar och möjligheter till trädgårdsaktiviteter. På tomten finns även en jordkällare.

Inuti finner ni en genomtänkt layout som skapar en känsla av rymd och ljus. De öppna sällskapsytorna ger utrymme för umgänge och gemensamma aktiviteter. Köket är modernt och fullt utrustat, perfekt för både vardagliga måltider och festliga tillfällen. Vardagsrummet har även en mysig kamin som värmer gott under vinterns kalla dagar.

Med tre trivsamma sovrum och två badrum är detta hem idealiskt för en växande familj. Här finns gott om plats för alla att trivas och skapa minnen tillsammans. Dessutom finns det möjlighet att omforma utrymmena efter dina behov och önskemål.

Här på Nysätra Alsta 26 bor ni med promenad-/cykelavstånd till populära Alstabadet. Samhället Örsundsbro finner ni beläget mitt emellan Uppsala, Enköping och Bålsta. Härifrån finns det mycket goda pendlingsmöjligheter till så väl Enköping och Uppsala som till Västerås och Stockholm. I Örsundsbro finns både förskola och skola (F-9), livsmedelsbutik, vårdcentral, idrottsanläggning Åvallen samt flera outletbutiker.

Anmäl intresse för att säkerställa att ni tagit del av all information.

Karta för Nysätra Alsta 26

https://www.hemnet.se/bostad/villa-4rum-orsundsbro-enkopings-kommun-nysatra-alsta-26-21149550

1200