Nykyrka 242 – 5 – Motala kommun

Utgångspris: 5 900 000 kr

Beskrivning av Nykyrka 242

Belägen längst in på en återvändsgata i det fridfulla området Nykyrka finner du denna unika villa med stora ytor och en naturskön tomt där kantareller växer fritt. Här erbjuds en perfekt kombination av lugn och närhet till bekvämligheter, vilket gör det till ett idealiskt hem för den som vill komma bort från stadens brus. Villan har både balkong och uteplats, vilket ger gott om möjligheter att njuta av den omgivande naturen.

På fastigheten finns även ett garage med plats för två bilar. En trappa upp är byggnation av en lägenhet påbörjad. Perfekt om du har tonåringar som önskar mer frihet, eller som uthyrningsbostad för att skapa en extra inkomst.

Området är barnvänligt med närhet till förskola, skola F-6 och en lanthandel. För de äldre barnen finns skolor i Motala, där även vardagsservice och goda kommunikationer med tåg för pendlare erbjuds. Cykelavstånd till en badplats och närhet till vackra naturområden gör detta till en perfekt plats för friluftsliv och avkoppling. Missa inte chansen att förvärva denna unika villa i ett trevligt och fridfullt område.

Varmt välkommen på visning!

Karta för Nykyrka 242

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-nykyrka-motala-kommun-nykyrka-242-21348545

Avstånd till vatten: 1700 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.