Nygatan 38 – 7 – Sölvesborgs kommun

Utgångspris: 2 895 000 kr

Beskrivning av Nygatan 38

Vill du också bo centralt på havsnära lugnt läge?
Välkommen till denna rymliga och välplanerade villa på Nygatan 38 i Sölvesborg. En spännande villa med många möjligheter! Villan erbjuder 3-4 välplanerade sovrum, två moderna klinkade badrum, ett stort vardagsrum med härligt ljusinsläpp och en uppmurad eldstad samt ett charmigt kök med modern touch. Den fräscha källaren med klinker och golvvärme bjuder bland annat på stora utrymmen som använts som sovrum och nagelstudio. Här finns även tvättstuga och pannrum. Perfekt villa både för den stora och lilla familjen samt egna företagaren. Det finns även ett stort garage med plats för 2 bilar. Tomtens baksida är lättskött och relativt insynsskyddad under sommarhalvåret. En härlig inbyggd altan att umgås och vara på. Här finns det plats för både lek och avkoppling.

Effektivt värmesystem som är vattenburet via fjärrvärme.
Kommunalt vatten och avlopp. Fiber finns installerat.

Inom gångavstånd finner du skolor, idrottsanläggningar, shopping i härlig småstadsidyll, smakrika restauranger, caféer i hög klass, service, affärer och kollektivtrafik, vilket gör vardagslivet både enkelt och bekvämt.

Huset är besiktigat genom OBM-gruppen 2024-03-15. Besiktningsprotokoll samt Energideklaration (klass B) finns att laddas ned från mäklarens hemsida.
Vid tillträdet kommer försäkring mot dolda fel att tecknas.

Detta hus behöver upplevas på plats!

Varmt välkommen att boka in dig på visning!

Karta för Nygatan 38

https://www.hemnet.se/bostad/villa-7rum-centralt-solvesborgs-kommun-nygatan-38-21341409

Avstånd till vatten: 200 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.