Nygård 3 – 5 – Tanums kommun

Utgångspris: 1 320 000 kr

Beskrivning av Nygård 3

Välkommen till ditt framtida hem i Bullaren, Tanum! Här erbjuds en rymlig bostad med fem rum, perfekt för den moderna familjen. Med tre sovrum finns utrymme för både vila och arbete. På en tomt om 1223 kvm finns möjlighet till lek och trädgårdsarbete.

Detta charmiga, lättskötta hus från 1949 bjuder på en boyta om 122 kvm, vilket ger gott om plats för umgänge och samvaro. En biyta om 72 kvm ger extra utrymme för förvaring eller kanske ett hobbyrum. Med garageplats direkt in i huset och ett större fristående garage finns det goda möjligheter till förvaring av bil och övriga tillhörigheter så som åkgräsklippare och trädgårdsredskap skyddade under tak. Totalt finns det plats för tre bilar i garagen.

Närområdet i Bullaren präglas av vacker natur och närhet till både skog och vatten. Här kan du njuta av härliga promenader eller cykelturer i den friska luften. Detta hem är perfekt för den som söker en lättskött bostad med gott om utrymme och möjligheter att anpassa efter den egna familjens behov. Välkommen att upptäcka potentialen och möjligheterna som detta hem har att erbjuda!

Karta för Nygård 3

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-bullaren-tanums-kommun-nygard-3-21312618

Avstånd till vatten: 450 meter

Bild från:

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.