Nougatgatan 14 – 4 – Kristianstads kommun

Utgångspris: 5 080 000 kr

Beskrivning av Nougatgatan 14

Välkommen till denna fantastiska bostad belägen i charmiga Åhus, en pärla vid kusten med närhet till både golfbana och vackra stränder. Detta nyproducerade gathus erbjuder en modern och bekväm tillvaro, perfekt för dig som önskar bo i ett plan med fyra ljusa och luftiga rum.

Det fullutrustade köket är hjärtat i hemmet, med öppen planlösning som bjuder in till både matlagning och umgänge. Här finns gott om plats att bjuda in vänner och familj för trevliga middagar och samvaro.

Den lilla trädgården är en fridfull oas där du kan njuta av soliga dagar och lugna kvällar utomhus. Perfekt för den som vill odla sina egna örter eller bara koppla av med en kopp kaffe.

Åhus är känt för sina vackra omgivningar och trevliga atmosfär. Här finns möjlighet till härliga promenader längs stranden, golf på närliggande banor och en genuin småstadskänsla.

Missa inte chansen att få bo i detta underbara nyproducerade gathus i Åhus – en perfekt kombination av bekvämlighet, ljus och närhet till det bästa av kustlivet. Välkommen till ditt nya hem eller fritidsboende!

Karta för Nougatgatan 14

https://www.hemnet.se/bostad/villa-4rum-kristianstads-kommun-nougatgatan-14-21347009

Avstånd till vatten: 650 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.