Norströmsgatan 11 – 7 – Askersunds kommun

Utgångspris: 3 595 000 kr

Beskrivning av Norströmsgatan 11

Välkommen till dessa två charmiga hus på en fastighet mitt i centrala Askersund! Här erbjuds två separata boningshus perfekta för generationsboende eller uthyrning. Läget bjuder på närhet till stadens utbud av restauranger, kaféer och butiker samt Askersund hamn.

Det första huset har en boarea på 60 kvm fördelat på tre rum och kök. På entréplanen finns praktiska faciliteter såsom garage, tvättstuga och förråd. På övervåningen välkomnar boytan dig till ett trevligt vardagsrum och ett rymligt kök. Dessutom finns ett mysigt sovrum och ett badrum för bekvämlighet. Från sovrummet nås även en balkong. På vinden finns ett extra sovrum och förvaringsmöjligheter. Det andra huset erbjuder 77 kvm boarea med fyra rum och kök. En välkomnande hall leder dig in till ett kök och en rymlig matsal för trevliga middagar och ansluter till ett härligt uterum mot innergården. Vardagsrummet är ljust och inbjudande, ger gott om utrymme för större sällskap. På övervåningen finns en möblerbar hall. Två mysiga sovrum och ett helkaklat badrum kompletterar övervåningen. Ett av sovrummen leder också ut till en balkong. En mysig innergård med gräsmatta ger möjlighet till utomhusaktiviteter och gemenskap.

Norströmsgatan 11 är det perfekta valet för dig som söker en centralt belägen bostad med flexibla boendealternativ och bekväma faciliteter för en trivsam vardag.

Kontakta gärna ansvarig mäklare Anton Lindström för intresseanmälan!

Karta för Norströmsgatan 11

https://www.hemnet.se/bostad/villa-7rum-askersund-askersunds-kommun-norstromsgatan-11-21295560

Avstånd till vatten: 150 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.