Norrtorp Stora och Lilla Björkhem – 3 – Eskilstuna kommun

Utgångspris: 1 595 000 kr

Beskrivning av Norrtorp Stora och Lilla Björkhem

Välkommen till Näshulta, en charmig villa med en fantastisk lummig tomt. Byggt år 1909, bjuder detta hus på den idylliska landsbygdskänslan samtidigt som det är endast 20 minuter från centrum. Fastigheten är samtaxerad, köpet gäller tre fastigheter – en tomt, mitten fastigheten med hus och en tredje med gäststuga.

Huset är omgiven av en frodig trädgård, här kan du njuta av fridfullheten och skönheten i naturen utan att ge avkall på närheten till stadens bekvämligheter. Huset erbjuder potential för renovering och ger dig möjlighet att sätta din personliga prägel på ditt drömhem. Huset har fått nytt badrum, tak och ny avloppsanläggning.

Interiört erbjuder huset på Stora Björkhem ett äldre kök med plats för matbord intill fönster, vardagsrum med en öppen spis. Övre plan med ett allrum, sovrum som erbjuder en vacker utsikt över naturen och ett badrum (2023). Utöver detta finns garage, växthus, lusthus, byggnad med gästrum, förrådslänga med vedbod och förråd.

Näshulta är ett mycket omtyckt område som ständigt växer och utvecklas, med närliggande faciliteter såsom campingplatser och badplatser för sommaraktiviteter, samt Näshulta Friskola för de yngre familjemedlemmarna. Här finner du allt du behöver för att njuta av både det natursköna och det bekväma livet på landet. Busshållplats finns precis intill. Med endast 10 minuters bilresa till centrum har du närhet till affärer, restauranger, kultur och allt som staden har att erbjuda.

Välkommen på visning!

Karta för Norrtorp Stora och Lilla Björkhem

https://www.hemnet.se/bostad/villa-3rum-nashulta-eskilstuna-kommun-norrtorp-stora-och-lilla-bjorkhem-21349851

Avstånd till vatten: 1400 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.