Norrgatan 13 – 5 – Uppvidinge kommun

Utgångspris: 1 250 000 kr

Beskrivning av Norrgatan 13

Nu finns chansen att förvärva denna stora 1-plansvilla från Eckeforshus om 179 kvm för delat på 5 ROK men går att dela av det ena sovrummet om man istället önskar 4 sovrum.
Villan är byggd 1972 och har genomgått en genomgående renovering under de senaste åren. Den är välplanerad och har allt du kan önska dig av en modern villa.

Bostaden
Huset har en hall med gott om plats för avhängning och förvaring. Det finns även en gäst wc i anslutning samt en tvättstuga. Vardagsrummet är stort och ljust med en utgång till altan. Köket är modernt och välutrustat med alla bekvämligheter med öppen lösning mot matplats/allrum. Det finns förnärvarande tre sovrum (går att dela av det ena så man får in fyra sovrum), varav ett är en masterbedroom. Stilrent snyggt badrum från 2019 och det finns en bastu i anslutning (aggregat ej inkopplat sedan renoveringen). I matrumsdelen finns en nyare luft/luftvärmepump i övrigt är det direktverkande el.

Huset ligger på en stor tomt över 1200 kvm med altan på både fram och baksida. Här finns gott om plats för lek och umgänge, tomten omslut av en häck och har ett staket innanför så man kan låta barn och djur leka fritt. På tomten finns även garage med tillhörande stort förråd (isolerat).

Denna villa är perfekt för dig som söker en rymlig och praktiskbostad 1-plan i ett lugnt och naturnära läge.

Norrhult ligger mycket väl till med ca 40 km till Växjö och 35 km till Vetlanda utmed väg 31.

I Klavreström/Norrhult finns bland annat skola och nybyggd förskola, ICA-affär (öppen dygnet runt), bibliotek, Folkets Hus med biograf, bruksmuseum, boulebana, elljusspår, fotbollsplaner, friluftsbad, gymnastiksal, nybyggd träningshall med padelbanor, tennisbanor, tennishall, padelhall, vandringsled, fiske, naturreservat samt ett varierat föreningsliv. Norrsjön med fin badplats. Det finns även en badplats i sjön Madkroken.
För den som vill spela golf finns en niohålsbana samt driving range på Uppvidinge Golfklubb, vackert belägen med utsikt över ekhagar och Änghultasjön.

Kontakta mäklare Johan Florå för mer information eller för att boka en visning!

Karta för Norrgatan 13

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-norrhult-uppvidinge-kommun-norrgatan-13-21213835

Avstånd till vatten: 1100 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.