Norra Sländevägen 3 – 8 – Falkenbergs kommun

Utgångspris: 7.950.000 kr

Beskrivning av Norra Sländevägen 3

Nu prissänkt! Boka in din privata husvisning hos oss!

Välkommen att öppna upp de dubbla entrédörrarna till ett fantastiskt fint hem med genomgående klassiska och väl uttänkta materialval, här går utmärkt att flytta in i precis som det är! Du möts av en rymlig hall på ca 20 kvm och de fantastiskt generösa rummen inbjuder till en skön atmosfär med klassiska väggpaneler, påkostade listverk och takhöjd upp till takhöjd! Vardagsrummet som tillsammans med matsalen är på nästan 50 kvm har utgång mot poolområde och terrassen genom dubbla helglasade altandörrar. De spröjsade glaspartierna förstärker det klassiska och ger samtidigt rummen ett underbart ljus! En värmande, dekorativ braskamin är placerad i utmed vardagsrummets vägg. Husets hjärta är matplatsen som tillsammans med det fina pärlgrå Ballingslövs-köket utgör den självklara, naturliga samlingspunkten för både familjen till vardags och vid även möjlighet att bjuda på något gott vid köks-ön i goda vänners lag. På entréplan finns även ett helkaklat dusch/wc och ett rum som passar utmärkt som ytterligare sovrum, kontor eller som ett gästrum. Tvättutrymme med en mycket praktisk groventré direkt intill garaget.

På bostadens ovanvåningen finns ett stort allrum med generös takhöjd till nockhöjd och utgång till en balkong i sydvästläge. Här finns även 3 stora sovrum som vardera har egen klädkammare. Helkaklat wc/duschutrymme. Sovrum nr 4 är Master bedroom och är på totalt ca 42 kvm, detta sovrum har två klädkammare och ett ”eget” helkaklat bad och duschutrymme. Rummet har även en AC-anläggning som kan ge rummet en behaglig temperatur dom varma sommardagarna. Takhöjd till nockhöjd.

Runtom tomtgränserna finns staket och även en Avenbokshäck planterad. Till ett av husets absoluta höjdpunkter hör utomhusmiljön med generös terrass som tillsammans swimmingpoolen utgör ca 200 kvm vilket ger gott om plats solsängar, matgrupp och plats för grillen! Trädgården är i övrigt lättskött med gångar som är stensatta, två Husqvarna Automower och en uppfarten som är asfalterad.

Villan har ett perfekt, ostört läge på återvändsgatan med bara några minuters promenad ner till Ringsegårds badstrand. In till Falkenbergs centrum har du ca 6 km och närmsta livsmedelsbutik finns på Hjortsberg, ca 5 minuter med bil. Förskola finns på området och grundskola finns på Hjortsberg samt i Skrea. Ringsegårds Strand är en mycket trevlig del av natursköna Falkenberg och det bästa är när våren börjar komma med höjdpunkt för sommaren att ha lyxen att kunna vara på stranden en varm sommardag, men även att kunna relaxa vid den egna poolen då havstemperaturen inte hunnit bli behagligt hög för bad!

Kort sagt en påkostad villa i ett klassisk utförande i kombination med New England, mycket gott skick, bara för dig att flytta in! Vill du uppleva huset på plats? Följ med oss på visning, det kostar absolut ingenting att bli hänförd. Välkommen!

Karta för Norra Sländevägen 3

https://www.hemnet.se/bostad/villa-8rum-falkenberg-falkenbergs-kommun-norra-slandevagen-3-20501995

950

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.