Nornornas väg 8 – 7 – Nacka kommun

Utgångspris: 10 800 000 kr

Beskrivning av Nornornas väg 8

Välkommen till Nornornas väg 8 och denna trevliga familjevilla med en totalyta på 180 kvm i ett populärt och lugnt villakvarter.
Entréplan bjuder på trevliga sociala ytor i form av kök i en delvis öppen planlösning mot mat- och vardagsrum. Här finns ytterligare ett sovrum, badrum och en tillbyggnad med allrum och kök som använts som uthyrningslägenhet.
Från vardagsrum nås solig altan i sydvästläge med gott om plats att dinera med familj och vänner. Via vacker trappa upp till övre plan finns tre sovrum, ett allrum och ett helkaklat badrum. Tomten består av naturtomt med en härlig trädgård där man kan följa solen under hela dagen. Välkommen till ett hus med många möjligheter och som kan byggas ut ytterligare för den med behov (cirka 45 kvm uppe och 15 kvm nere samt ett Attefallshus om 30 kvm). Förråd finns om cirka 2 kvm.

Skuru är ett av Nackas populäraste områden då man som Skuru-bo har närhet till Skurusundets klipphällar och båtliv samt Nyckelvikens naturområde som bjuder på fina promenader, grill- och badplatser. Promenadavstånd till populära Bastusjön. Området är populärt bland Nackas barnfamiljer men besöks också flitigt av kommunens motionärer som gärna tar en tur i löpspåren. Närmsta busshållplats ligger ca 100 m från huset och buss 409 går frekvent och tar ca 25 min till Slussen samt morgon och eftermiddag finns direktbuss 449 . Flertalet bussar mot Slussen går från Skurustugan en kort promenad bort. I området finns flera förskolor, bl.a. populära Utskogens förskola och Skogsstigens förskola samt flera familjedaghem och Ekorrens föräldrakooperativ. Här finns flera skolor, bl.a. Borgvalla, Ektorp och Skuru skola. Matbutiker och annan service finns i närbelägna Ektorp Centrum. Nära även till Ica Maxi intill Nacka Forum. Shoppingupplevelser i Nacka Forum samt Sickla Köpkvarter.

Karta för Nornornas väg 8

https://www.hemnet.se/bostad/villa-7rum-skuru-nacka-kommun-nornornas-vag-8-21329656

Avstånd till vatten: 400 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.