Nordostpassagen 7B – 7 – Alingsås kommun

Utgångspris: 5.800.000 kr

Beskrivning av Nordostpassagen 7B

Den röda villan med vita knutar bjuder in till ett harmoniskt boende där den gamla charmen går hand i hand med det moderna användandet. Över tre våningar breder bostaden ut sig där entréplan och övre plan inrymmer allt vad en större familj kan önska sig med möjlighet till många gäster och hela fem potentiella sovrum. Kök och badrum är renoverade till den bästa standarden, ljusinsläppet är fantastiskt i det större burspråket i vardagsrummet och de gamla brädgolven på övre plan vittnar om historia. Här finns också en fungerande och mycket vacker vedspis i köket som tillför ytterligare charm. I källarplan finns två mindre rum som nuvarande ägare tidigare hyrt ut framgångsrikt, vilket innebär att det finns goda möjligheter för kommande ägare att göra detsamma.
Utvändigt finner vi flera uteplatser som gör att solen kan fångas under större delen av dagen. Trädgården är plan och inbjuder till lek och odling, här finns också en charmig lekstuga.
Det mycket centrala läget underlättar vardagens bestyr då det är gångavstånd till såväl centrala stan, livsmedelsaffär, skola och till vackra Nolhaga park.

En fantastiskt rolig kuriosa är att självaste Monica Zetterlund en gång i tiden bott i villan, hur underbart är inte det!

Varmt välkomna med er visningsbokning till denna smakfullt renoverade villa.

Karta för Nordostpassagen 7B

https://www.hemnet.se/bostad/villa-7rum-alingsas-centralt-alingsas-kommun-nordostpassagen-7b-21157736

Avstånd till vatten: 50

Bild från: