Nordens Väg 15 – 4 – Uddevalla kommun

Utgångspris: 4.650.000 kr

Beskrivning av Nordens Väg 15

Välkommen till attraktiva Nordens Väg och denna smakfulla villa med utsikt mot Byfjorden och Uddevallabron.
Detta hus är ett av få i området med tre sovrum samt ett gästrum/extra sovrum på utsidan med ingång från altanen. Dessutom generöst med yta för bilar både i carport och vid sidan om.

Huset har genomgående hög standard med smakfulla materialval. In genom dörren möts du av ljuset från de stora fönsterpartierna och du skymtar Uddevallabron i bakgrunden. Köket har öppen planlösning mot vardagsrummet och access till altanen. På övervåningen finner du tre sovrum, varav ett med balkong och en stor klädkammare. Dessutom ett helkaklat badrum på varje plan samt tvättstuga.
Utomhusmiljön är något utöver det vanliga. På framsidan njuter du av kaffet i morgonsolen för att sedan välja någon av baksidans terrasser för att se solen gå ner. Från balkongen har du en fantastisk havsutsikt.

Här på Bohusgården bor du i ett lugnt och trivsamt område med gångavstånd till bland annat Skeppsviken och Bodele med salta bad. Väljer du att ta Strandpromenaden kan du fortsätta vidare till anrika Gustavsberg med den mycket uppskattade restaurangen Snäckan och båtbrygga vid Rödön. Annat praktiskt som finns inom bekvämt avstånd är bland annat skola, pizzeria samt mataffär. Bra bussförbindelser till centrum om du inte vill ta en promenad.

Hoppas vi ses på visningen. Varmt välkommen!

Karta för Nordens Väg 15

https://www.hemnet.se/bostad/villa-4rum-bohusgarden-uddevalla-kommun-nordens-vag-15-21282904

Avstånd till vatten: 200 meter

Bild från:

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.