Nor 105 – 6 – Knivsta kommun

Utgångspris: 6.995.000 kr

Beskrivning av Nor 105

Välkommen till Noors Glänta där detta är den första färdigställda arkitektritade villan av totalt sex i Noors Glänta – Möjlig inflyttning redan i april/maj 2024. Huset är ett svensktillverkat trähus (Husleverantör – XNVillan) som designas och byggs med energianvändning och miljöpåverkan i fokus, både under produktion och användning. Resultatet är ett vackert och funktionellt hus byggt för ett hållbart boende över flera generationer. Nybyggda hus betalar ingen fastighetsskatt i 15 år från året då huset är färdigställt. Vilket ger en besparing om ca 9 525 kr/år i 15 år = 142 000 kr.

Här erbjuds ni ett lantligt boende i en stilfull nybyggd villa om ca 165 kvm om 6 till 7 rok med takhöjd om hela 2,7 m och vattenburen golvvärme i vardera plan, hög standard och stilsäkra materialval. Vackert belägen på en lite kuperad tomt om ca 2 031 kvm nära sjön Valloxen och Noors Slott. I lugna Knivsta bor man barnvänligt med småstadskänsla och närhet till service, skolor och natur, dessutom med utmärkta pendlingsmöjligheter.

De arkitektritade villorna (Arkitekt – Jonas Waldemarson, Waldemarson Arkitekter) harmoniserar väl med miljön och erbjuder stilfulla generösa sällskapsytor såväl ute som inne. Här finns stora fönsterpartier och modern planlösning med vackra materialval. Som köpare av en bostad från Shinelle får du ett nytt hem med hög standard samt god och genomtänkt design. För Shinelle är harmoni i vardagen extra viktigt när vi nu tillbringar mer och mer tid i våra hem. De har därför lagt stort fokus på att välja ut material, inredning och funktioner som ger ett både estetiskt tilltalande och hållbart boende. Shinelle är måna om att du ska trivas och må bra i ditt nya hem! Shinelle ingår i en familjeägd bolagsgrupp som sedan snart 40 år är verksam bland annat inom fastighetsutveckling. Verksamheten drivs av bröderna Michael och Christopher, andra generationen Maroutian.

I Noor där de sex tomterna ska bebyggas, bor du barnvänligt med naturen runt knuten. Endast en kort cykeltur bort finns sjön Valloxen med fina badmöjligheter sommartid och skridskoåkning vintertid. Här finns flera förskolor och skolor i närområdet och Knivsta kommun invigde 2020 en ny arena för sport och kultur, CIK. Här är det nära till natur med både skog, motionsspår, BMX-bana och en bit bort finns även Mälaren.

Knivsta är en av Sveriges snabbast växande kommuner, att det växer beror till stor del på det utmärkta pendlingsläget, att det är så barnvänligt och den vackra naturen med närheten till både Valloxen och Mälaren. Knivsta har stort utbud av service. Här finns exempelvis flera banker, ICA Kvantum, Willys, Systembolag, hårfrisörer, gym, bageri, ett antal mindre butiker och ett flertal restauranger.

Från Knivsta är det fina pendlingsmöjligheter till Uppsala, Arlanda och Stockholm både med tåg och bil. SJ och SL trafikerar tågstationen i centrala Knivsta, det tar ca 27-29 min till Stockholm, ca 8 min till Arlanda och ca 10 min till Uppsala.

Välkomna att höra av er till mäklaren för att erhålla mer information.

//Andreas

Karta för Nor 105

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-knivsta-knivsta-kommun-nor-105-19784576

750

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.