Nockarpsvägen 21 – 3 – Kristianstads kommun

Utgångspris: 1 895 000 kr

Beskrivning av Nockarpsvägen 21

Varmt välkommen till denna idylliska dröm på lantligt läge utanför Tollarp! Här finner du den varsamt avvägda kombinationen mellan nya, moderna renoveringar och charmiga, välbevarade detaljer. Klassisk röd fasad med vita knutar och ett oerhört vackert halmtak.

Direkt när du kommer in genom dubbeldörrarna i entrén känner verkligen att det här huset är helt unikt. Med fönster på vardera sida av entrén får du ett fint ljusinsläpp som välkomnar dig in i huset. Till vänster har du ett sovrum, rakt fram har du en trappa upp till loftet och till höger hittar du allrummet som är husets hjärta. I allrummet har man högt i tak och öppet mot loftet med vackra, välbevarade balkar som bidrar med en genuin känsla. Vidare mot köket har man utgång till uteplatsen och från allrummet nås också badrummet med den praktiska garderoben därintill!

Dessutom får man inte glömma bort den fantastiska uteplatsen med utgång från köket. På uteplatsens trädäck har man gott om utrymme för både grill- och matplats samt socialt umgänge med vänner och familj. I sammanslutning med uteplatsen finns det också ett gårdshus som i dagsläget används som uterum. Helt perfekt när man vill njuta av sena sommarkvällar med ett gott sällskap! Självfallet har gårdshuset många andra användningsområden där endast fantasin sätter gränserna. Vad hade du själv använt gårdshuset till?

På Nockarpsvägen 21 bor man på ett naturnära & stillsamt läge samtidigt som man har Rickarum ett kort cykelavstånd bort. Väl i Rickarum finns det skola och förskola, samt en lanthandel. Väldigt smidigt! Om man dessutom vill njuta av naturen under sommartid så är Bosarpasjön en självklar plats att besöka för att sola och bada. Dessutom kan man också spela bangolf och njuta av god fika Bosarpasjön som endast ligger 7 km bort!

Vänligen kontakta ansvarig mäklare för mer information om bostaden!

Ps. Följ oss gärna på Instagram: smhkristianstad. Där uppdaterar vi om just denna och andra pågående förmedlingar.

Karta för Nockarpsvägen 21

https://www.hemnet.se/bostad/villa-3rum-tollarp-kristianstads-kommun-nockarpsvagen-21-21355212

Avstånd till vatten: 2400 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.