Njordvägen 19 – 5 – Nacka kommun

Utgångspris: 28 900 000 kr

Beskrivning av Njordvägen 19

Välkommen till en nybyggd, spektakulär och påkostad villa om totalt 187 kvm i sydväst med vacker och vidsträckt utsikt över Skurusundet. Med flertalet terrasser, pool och kvalitativa materialval erbjuds en hög livskvalitet och ett drömboende av internationell klass.

En elegant stenläggning, grusad gång, vitputsad mur, planteringar och smakfull utebelysning leder till entrén.

På entréplan välkomnar kök och sällskapsdel i öppen planlösning med panoramafönster. Köket är platsbyggt av finsnickare med imponerande köksö, Gaggenaumaskiner och vinkyl. Härifrån nås en terrass i bästa sydvästläge. En trappa upp till ytterligare takterrass med pergola. Här erbjuds milsvid utsikt över sundet och glittrande vatten.

Fyra välplanerade sovrum med platsbyggda garderober. Master sovrum med walk-in-closet och direkt utgång till terrassen vid poolen. Allrum både på entréplan och nedre plan med varsitt badrum. Badrum på entréplan med stort panoramafönster och över fyra meters takhöjd. Badrum på nedre plan med påkostad dusch, dubbla handfat och badkar. Här finns även en platsbyggd tvättstuga med torktumlare, torkskåp och dubbla tvättmaskiner. Nedpendlat innertak i hela huset med inbyggda ledlister som skapar ett stämningsfullt ljus.

Omväxlande och terrasserad tomt som erbjuder flera uteplatser och plana gräsytor. Mot vattnet i insynsskyddat läge ligger den helautomatiserade poolen med gaveltrappa och belysning. Intill finns pergola med öppningsbart tak.

Garage och uppställningsplats för bilar.
Larmsystem med ut- och invändiga kameror samt vibrationssensorer.
Genomgående enstavsparkett från Kährs.
Fönsterpartier från Velfac.
Elstyrda markiser på övre plan.
Hela husets och poolens belysning kan styras genom Plejd.
Inbyggda högtalare i taket från Bowers & Wilkins.
Förberett för Attefallshus.

Villan är ritad av den prisbelönte arkitekten Anders Holmberg. En hög teknisk standard med låg driftskostnad genom bergvärme och vattenburen golvvärme i hela huset. Sammantaget en utmärkande kvalitét i arkitektur, utförande och materialval.

Karta för Njordvägen 19

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-saltsjo-boo-nacka-kommun-njordvagen-19-21327881

Avstånd till vatten: 50 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.