Niskanpää 34 – 5 – Övertorneå kommun

Utgångspris: 595.000 kr

Beskrivning av Niskanpää 34

VISNING MED FÖRANMÄLAN TISDAG 19/12. KONTAKTA OSS FÖR RÄTT VISNINGSTID!

Fastigheten är förhandsbesiktad av Anticimex!

Stolt kan vi presentera lugnets paradis i vackra Niskanpää cirka 2 mil utanför centrala Övertorneå. I lugnt läge, omringad av vacker natur hittar du denna charmiga villa i 1 1/2 plan med källare. Huset mäter upp spänstiga 90 + 54 kvm och inrymmer fem rum och kök varav fyra sovrum. I entréplan finns ett stort och praktiskt arbetskök med tillhörande matplats, ett sovrum samt vardagsrum med mysig kamin. Här finns även en luftig hall samt badrum och en separat wc. Mycket fin utbyggnad i form av inglasad altan finns i anslutning till entrén, perfekt att nyttja de varma månaderna om året vid middagar eller bara vanligt vardagsmys. På övervåningen finns ytterligare tre sovrum i bra storlek. I källarplan finns goda förvaringsmöjligheter och givetvis en vedeldad bastu.

Fastigheten är rejäl och spänner över hela 16 000 kvm. Här finns möjlighet att hugga egen ved från egna träd och på så sätt kunna hålla nere driftkostnaderna på ett smart sätt.
Tomten har även väldigt odlingsbar mark och nuvarande ägare har verkligen skapat ett paradis med flertalet olika odlingar, växter och växthus.

Söker du ett lugnt och väldigt naturnära läge? – Då blir det knappast bättre än detta.

Varmt välkommen på visning!

Karta för Niskanpää 34

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-niskanpaa-overtornea-kommun-niskanpaa-34-20974775

Avstånd till vatten: 900 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.