Nedre axåsvägen 33 – 9 – Lerums kommun

Utgångspris: 5.800.000 kr

Beskrivning av Nedre axåsvägen 33

Välkommen till denna mycket väl renoverade familjevilla som ligger längst in på återvändsgata och har ett högt och fritt läge. Bilen kan parkeras i garage eller på egna p-platsen och efter trapporna upp når vi denna härliga villa om hela 5 sovrum , vardagsrum, matsal och ytterligare ett sällskapsrum samt ett hobbyrum.

Nuvarande fastighetsägare har genomgående renoverat bostaden så här det bara att flytta in. Entréplan erbjuder hall med plats för ytterkläder i garderob, stort allrum med öppen spis, hobbyrum, två bra sovrum, helkaklat dusch rum med bastu samt separat wc och en tvättstuga.
En trappa upp ligger ytterligare tre bra sovrum, ett vackert vardagsrum med fantastisk vy och stora fönsterpartier. Från vardagsrummet är det öppet till matplatsen som bjuder in till traditionella middagar med både familj och vänner. Köket har praktiskt matplats för vardagen. Härifrån når vi altanen som sträcker sig in till bergskanten.
Altanen går runt gaveln till balkongen som även nås från vardagsrummet.
Balkongen rymmer både matplats och lounge grupp och här sitter vi tills solen går ner över trädtopparna.

På detta plan finns ett helkaklat badrum med dusch och dubbla handfat.

Bostaden fotograferas under v. 3. Välkommen att kontakta fastighetsmäklaren för mer information eller om ni vill komma på förhandsvisning!

Karta för Nedre axåsvägen 33

https://www.hemnet.se/bostad/villa-9rum-lerum-aspenas-lerums-kommun-nedre-axasvagen-33-21268814

Avstånd till vatten: 700

Bild från: