Nävesta 205 – 4 – Kumla kommun

Utgångspris: 2.795.000 kr

Beskrivning av Nävesta 205

Välkommen till detta enplanshus med dubbelgarage och en generös uteplats. Här erbjuds en trivsam bostad med en yta om 127 kvadratmeter, perfekt för den som söker ett bekvämt boende i ett plan. Huset är beläget på en rymlig tomt om 6320 kvadratmeter, vilket ger gott om utrymme för trädgårdsaktiviteter och lek.

Interiört möts du av luftiga rum med en unik planlösning. Köket är stort och välutrustat, perfekt för matlagning och umgänge. Vardagsrummet är rymligt och inbjudande, perfekt för avkoppling och samvaro med familj och vänner och erbjuder även braskamin. Härifrån når du även den trevliga uteplatsen med markis där du kan njuta av soliga dagar och härliga grillkvällar. I anslutning till uteplatsen finns även den inglasade altanen som förlänger sommaren. Nuvarande ägare har även förlängt uteplatsen på framsidan, vilket gör att det finns två härliga uteplatser att koppla av på.

Med dubbelgaraget samt tillhörande carport har du gott om plats för bilarna och förvaring, där även elbilsladdare finns installerat. I garaget finns ett isolerat förråd med elburen golvvärme. Dessutom finns det gott om parkeringsutrymme på tomten.

Läget på fastigheten ger dig närhet till natur samt Örebro och Kumla inom ett behagligt avstånd. Här finns möjlighet till promenader i vackra omgivningar och närhet till skolor, affärer och kommunikationer.

Detta hus är perfekt för den som söker ett trivsamt och funktionellt boende med stor trädgård och dubbelgarage.

Huset är Varudeklarerat och ett besiktningsprotokoll finns under ”Dokument”.

Varmt välkommen på visning!

Karta för Nävesta 205

https://www.hemnet.se/bostad/villa-4rum-kumla-kumla-kommun-navesta-205-21304391

Avstånd till vatten: 3100 meter

Foto av: Inger Bertilsdotter @ Husfoto

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.