Näckrosvägen 8 – 7 – Värmdö kommun

Utgångspris: 9 975 000 kr

Beskrivning av Näckrosvägen 8

Med närhet till vattnet ligger denna moderna, stilrena och inte minst spännande villa. Optimalt och insynsskyddat söderläge, ett flertal stora perspektivfönster skapas ett härligt ljusflöde och en harmoni med den lummiga naturen intill. Strax nedanför villan vid Breviksundet finns badstranden, bastun på klipphällen och inte minst brygganläggningen där du har förtur till båtplats. Från bryggplatsen, med rak kurs öster ut, når du Sandhamn och hela yttre skärgården. Villan omges av 2 282 kvm härlig naturtomt med lummig vegetation. Flera uteplatser varav några med tak. Den stora altanen, som ligger intill villans framsida, vetter mot Breviksundet. Här finns gott om plats för såväl större loungemöbler, mat -och grillplatser. Vid uppfarten finns även plats för ett flertal bilar. Från villan, med fem minuters promenad, når du även bussen som tar dig smidigt in till stan. Till Bullandö Krog är det ca 2 km. Det här är ett optimalt och fantastiskt boende för dig som söker något utöver det vanliga -en skärgårspärla med naturen och vattnet som granne!

Villan om 221 kvm består av två plan med högt till tak och ett flertal stora fönsterpartier vilket skapar ljus och känsla av rymd. Gråa fönsterprofiler och målade järnbalkar skapar en industriell och trendig känsla. På entréplanet finns ett arbetsrum alternativt sovrum, badrum, tvättrum samt kök och vardagsrum i ljus och öppen planlösning. Badrummet har väggar av kakel samt golv av klinker med golvvärme. Vardagsrummet är fördelat i två sektioner varav ett, som ligger intill köket, lämpar sig som en större matplats för flertalet gäster. Den andra sektionen lämpar sig som ett trivsamt vardagsrum där också en effektiv braskamin finns. Från vardagsrummet har du även access ut till den stora altanen som vetter mot Brevikssundet. I köket finns spishäll, inbyggnadsugn/mikrovågsugn, köksfläkt, diskmaskin samt kyl och frys i full höjd. En bardisk markerar gränsen mellan kök och vardagsrum. På baksidan av köket finns även ett separat matskafferi alternativt vinkällare. I tvättrummet finns tvättmaskin, torktumlare men även villans bergvärmepump.

På övre planet möts du av ett generöst relax/TV-rum med en trivsam öppen spis. Runt det centralt placerade relaxrummet finns fyra rejäla sovrum med stora fönsterpartier vilket också skapar generösa ljusinsläpp. Från allrummet har du även access ut till en separat uteplats med härlig morgon -och förmiddagssol. Badrummet på övre planet är något över det vanliga. Förutom generösa ytor finns en separat bastu med tillhörande relaxdel. Väggar av kakel samt golv av klinker med golvvärme. Båda våningsplanen har genuina golv av ek med vattenburen golvvärme.

Redan till hösten 2024 sker påkoppling till kommunalt vatten och avlopp. Villan är nyligen besiktigad och säljaren ska teckna en dold-fel-försäkring i samband med försäljningen. Allt för en trygg bostadsaffär!

Karta för Näckrosvägen 8

https://www.hemnet.se/bostad/villa-7rum-fagerdala-varmdo-kommun-nackrosvagen-8-21325864

Avstånd till vatten: 100 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.