Mysingsövägen 26 – 3 – Oskarshamns kommun

Utgångspris: 3.000.000 kr

Beskrivning av Mysingsövägen 26

Nu har vi fått möjligheten att presentera denna enplansvilla på den omtyckta adressen Mysingsövägen 26! Med ett otroligt vackert läge där du har havsvy från tre håll och på en återvändsgata så är detta verkligen en raritet. Villan är på ett plan om 92 kvm och har en funktionell och hemtrevlig planlösning. Vi har det rymliga köket där vi har gott om förvaringsutrymmen, bänkytor och utgång till altandäcket och spabadet. Vardagsrummet har en bra och vacker kronspis som sprider värmen till hela huset och agerar som en mycket effektiv huvuduppvärmning. Från vardagsrummet kan vi även ta oss till baksidan och uterummet.
Villan har också två sovrum, varav det största sovrummet har en egen klädkammare. Badrummet erbjuder vacker marmor och golvvärme och tvättstugan i praktiskt utförande.
Trädgården är vacker och väl omhändertagen, med en terrass där du kan njuta av solen och den spektakulära utsikten. Du har också odlingsmöjligheter med trädgårdsland och växthus.

Sammanfattningsvis är detta en fantastisk villa med många fördelar. Här bor du i en välbyggd och charmig villa med en härlig havsutsikt från flera håll, samtidigt som du har nära till allt som Oskarshamn har att erbjuda. Varmt välkommen att boka visning idag!

Karta för Mysingsövägen 26

https://www.hemnet.se/bostad/villa-3rum-mysingso-oskarshamns-kommun-mysingsovagen-26-19998402

Avstånd till vatten: meter

Foto av: Johan Gustafsson @ Husfoto

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.