Myrstadavägen 8 A – 6 – Jönköpings kommun

Utgångspris: 3.850.000 kr

Beskrivning av Myrstadavägen 8 A

Välkommen till Myrstadavägen 8A!
En familjevilla med hög trivsel i Tenhult. Detta charmiga hem erbjuder en kombination av modern bekvämlighet med stora ytor för umgänge och fritidssysselsättning. Centralt belägen med närhet till förskolor, skola och sporthall. Med idrottsföreningens (TIF) Kabevallen, tennis- och padelbanor, skateboardramper, scoutstuga samt TSOK med motionsspår och MTB-spår på gångavstånd. Och Berga träningsstudio håller på att bygga ny anläggning precis bredvid. Även den nybyggda hinderbanan och boulebanan, vid populära pulkabacken når du på 10 minuter. 300 meter till ICA och lite längre bort ligger Coop samt en välkänd kläd- och presentbutik, blomsterbutik, frisör och massör.

Närhet till vårdcentral och tandläkare. Med kollektivtrafik når du Jönköping på 15 minuter vilket kan få ditt livspussel en enkelhet och harmoni. Med närheten till flera grönområden och skogar samt Tenhulta-sjöns badplatser faller ytterligare pusselbitar på plats.

Detta hus är i utmärkt skick och erbjuder en omsorgsfull planlösning som kan anpassas utifrån dina behov och önskningar. Njut av ett avkopplande bastubad och sedan lyxen i jacuzzin under en stjärnklar vinterhimmel eller förläng sommaren i uterummet i söderläge.

✰ Modernt och välutrustat kök i öppen planlösning med vardagsrummet.
✰ Rymligt vardagsrum med öppen spis och utgång till uterum och terrass.
✰ Flertal sovrum som passar utmärkt för den lite större familjen eller för hemmakontoret.
✰ Stora förvaringsutrymmen för den aktiva familjen.
✰ Lättillgänglig och lyxig ute-jacuzzi, bastu och dusch i uterummet för den maximala avkopplingen.
✰ Generös terrass och uterum i söderläge med lättskött trädgård för familjens sommarfester.
✰ Garage med fjärrstyrd port och grusad parkeringsyta för flera bilar.

Detta hem är den perfekta kombinationen mellan bekvämlighet och social samvaro. Missa inte chansen att bo på Myrstadasvägen 8A – ditt drömhem väntar på dig! Är det här en bostad för dig eller någon du känner? Välkommen att anmäla dig till visning på Fastighetsbyråns webbplats. Ni är även välkommen att kontakta ansvarig mäklare Rebecka Emanuelsson, rebecka.emanuelsson@fastighetsbyrån.se 073-319 16 69

Karta för Myrstadavägen 8 A

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-tenhult-jonkopings-kommun-myrstadavagen-8-a-21115795

Avstånd till vatten: 1200 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.