Myrmalmsgatan 5 – – Vaggeryds kommun

Utgångspris: 2 795 000 kr

Beskrivning av Myrmalmsgatan 5

Välkommen till Myrmalmsgatan 5 – en charmig enplansvilla som finns på det eftertraktade Södra Park-området i Vaggeryd. Här finner du ett välkomnande hem med 126 kvadratmeter boyta, perfekt för par eller familjer som vill ha gott om plats att röra sig på. Den fristående villan har tre sovrum, två badrum och är belägen på en bekväm och önskvärd plats.

Den mysiga trädgården är omgärdad av en insynsskyddad häck som skapar en privat och lugn avkopplande miljö. Här finns gott om plats att njuta av den svenska solen på en stor altan eller plantera egna grödor på den generösa tomten.

Läget på Södra Park är en del av hemmets charm. Med snabb tillgång till förskolor skolor, butiker och allmänna transportmedel, är detta ett familjevänligt område som ger bekvämlighet och en trygg atmosfär. Här bor du i ett område som ger dig en enkel och bekväm livsstil. Huset ligger på en återvändsgata så trafiken blir minimal.
Smidigt att köra ut till E4:an
Närhet till Jönköping och Värnamo med endast 25 minuter i bil. Flera alternativ med Krösatåget och 500 bussen, den körs mellan Värnamo och Jönköping var 30:e minut.
Huset är besiktigat och energideklarerat.

Varmt välkomna till ev. ert nästa boende.

Karta för Myrmalmsgatan 5

https://www.hemnet.se/bostad/villa-126m2-vaggeryds-kommun-myrmalmsgatan-5-21329612

Avstånd till vatten: 300 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.