Musserongatan 2 – 6 – Mörbylånga kommun

Utgångspris: 2.695.000 kr

Beskrivning av Musserongatan 2

Denna rymliga familjevilla erbjuder enastående boende i en lugn och bekväm miljö. Med fyra generösa sovrum, två välkomnande sällskapsrum och två badrum, blir detta hemmet där varje familjemedlem kan trivas och skapa minnen för livet. Den öppna planlösningen mellan det moderna köket och det rymliga vardagsrummet skapar en inbjudande atmosfär, perfekt för umgänge och sociala tillställningar. Stig ut genom glasdörren till den rymliga altanen och njut av solen och en fantastisk utsikt med en kopp kaffe eller under en trevlig middag med nära och kära.

Utrustad med en effektiv keddy-insats i vardagsrummet, erbjuder denna villa en idealisk värmekälla som inte bara sprider värme utan även skapar en mysig atmosfär under kyligare dagar eller kvällar. En ombonad och välisolerad bostad där komfort och energieffektivitet går hand i hand.

Den tillhörande carporten med ett förråd ger extra utrymme för förvaring av fordon och diverse tillbehör, vilket förenklar vardagen och skapar ordning och reda. Tomten är vackert insynsskyddad med välskötta häckar, vilket ger en känsla av integritet och privatliv. Att dessutom befinna sig på en återvändsgränd garanterar en lugn och trygg miljö, perfekt för både barnfamiljer och alla som söker ett fridfullt boende.
Njut av den lugna atmosfären samtidigt som du har enkel tillgång till bekvämligheter såsom skolor, shopping och goda kommunikationer.

Karta för Musserongatan 2

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-farjestaden-morbylanga-kommun-musserongatan-2-21264055