Musselvägen 2 – 5 – Lysekils kommun

Utgångspris: 4.750.000 kr

Beskrivning av Musselvägen 2

Totalrenoverad villa endast tvåhundra meter till hav, bad och Basteviksholmarnas fina småbåtshamn. Här är allt fix och färdigt! Detta mycket fina hus, i toppskick, för åretruntbruk eller fritidsboende är beläget i idylliska och mycket omtyckta Skalhamn. Utöver närheten till havet, den fina skärgården utanför och de vackra omgivningarna kommer du uppskatta hur allt på Musselvägen 2 är så väl omhändertaget. I princip allt är genomgånget och renoverat, i både stort och smått. I arbetet har man utgått från att det skall vara lättskött samtidigt som man eftersträvat låga driftskostnader. För att nämna lite av ”det extra goda” kan nämnas stort renoverat badrum, helkaklat, takdusch och dubbla handfat så ni slipper trängas. Köket är renoverat, SPA-badet uppvärmt, solcellerna och laddstationen är på plats. Fönster och yttertak är förstås också bytta. Bergvärme samt installerade solceller på takets båda sidor genererar så pass mycket el att nuvarande ägare (som bor här permanent) producerat mer el än man gjort av med.

Från det nyligen tillbyggda uterummet öppnas upp mot altanen där den skyddade terrassen med SPA-bad är placerad. Terrassen och de många uteplatserna i övrigt har plats för solsängar, fikagrupper, grill och middagsbjudningar, utomhus eller i uterummet. Sammantaget erbjuder fastigheten gott och väl ett alternativ till en utlandssemester. Här har du allt du önskar av skönt sommarliv, och mer därtill. Huset är en åretruntvilla så även du som söker bostad för permanentboende kommer stormtrivas här. Idylliska och omtyckta Skalhamn ligger i en av Lysekils vackraste delar med Kolleröd, Norra Grundsund, Björnevik, och Ramsvik inom cykelavstånd. Här bor du i vacker Bohuslänsk omgivning med bergsknallar, stengärdsgårdar, lummig natur och med bad och hav i din närhet.

Källarvåningen är helt inredd med två stora rum, att använda som sällskaps- eller sovrum. Här finns ytterligare ett badrum så planet kan med fördel användas för barn- och barnbarn som kommer på besök. Det väl iordninggjorda källarplanet rymmer även tvättstuga. Däremot så finns allt du behöver på entréplan så huset lämpar sig också väldigt bra för dig som är i behov av handikappanpassning.

På fastigheten finns flera komplementbyggnader. Ett garage med intilliggande gäststuga. I anslutning till huset finns ytterligare en garagebyggnad som idag nyttjas som verkstad, hobbyrum och förråd. Uppfarten till huset är asfalterad och här finns plats för flera bilar, husbil och även båten. På parkeringen finns en nyligen installerad laddstation för dig som har elbil.

För många är området kring Skalhamn, Norra Grundsund, Björnevik, Kolleröd och Ramsvik något av det vackraste. Havet och mängder med badmöjligheter ligger bara ett fåtal minuters promenad bort. En cykeltur bort har du en av Lysekils finaste badplatser, Kolleröd badplats med sandstrand, klippbad och charmig kiosk. Här badar man från klippor och dyker från trampolin, och den breda fina sandstranden gör att den är väldigt omtyckt bland barn i alla åldrar.

I intilliggande Lysekils Marina (www.lysekilsmarina.se), Basteviksholmarna finns möjlighet att hyra båtplats. Vi finner den finaste skärgården alldeles utanför och med båt tar du dig snabbt ut till öppet hav. Bastevik ståtar även med en av Lysekils mest populära restauranger, belägen precis vid havskanten. Hela området är också mycket populärt bland fiskare, för såväl makrill- som hummerfiske. Med en ”normalsnabb” båt når du Bohus Malmön tio minuter. Till Smöge

Karta för Musselvägen 2

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-skalhamn-lysekils-kommun-musselvagen-2-21297125

250

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.