Musselgatan 32 – 5 – Ystads kommun

Utgångspris: 5.200.000 kr

Beskrivning av Musselgatan 32

På stor trädgårdstomt med flera trevliga uteplatser finner vi denna rymliga enplansvilla bara några minuters promenad från stranden. Den vitputsade villan med röda fönster och dörrar välkomnar oss till en ljus och fräsch interiör med plats för den stora familjen.
Villan har två ingångar, varav en från garageuppfarten som passar utmärkt som vardagsingång med närhet till tvättstugan/klädvården.
Genom huvudentrén öppnar sig ett generöst kök som är hjärtat i huset. Köksinredningen är stilfull med gott om skåp och lådor för förvaring. En rymlig köksö med spishäll, vask och spisfläkt blir en samlingsplats för familj och vänner. Köket håller en hög standard med en modern karisma.
Från köket leder en öppen planlösning till en stor matplats med möjlighet till ett rejält köksbord. Här möts vi av ett härlig ljusinsläpp från flera stora fönster. Är man i behov av fler sovrum kan man dela av denna ytan till ytterligare ett sovrum.
I andra riktningen når man ett rymligt vardagsrum där dagsljuset flödar in genom flera fönster och stora glasade dubbeldörrar öppnar upp till en härlig uteplats.
Bostaden har tre bekväma sovrum. Två mindre sovrum delar på ett stilrent badrum med dusch. Det större sovrummet har en hel garderobsvägg och eget badrum, också det i en modern design.
Trädgården är lättskött med mestadels gräsmatta omgärdad av en häck. Intill huset finns en stor uteplats uppdelad i två sektioner, en varm och inbjudande med trätrall och en stilren med stensättning.
Framsidan av tomten är estetiskt utformad med en låg mur och stenläggning, välkomnande och lätt att sköta.

Karta för Musselgatan 32

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-nybrostrand-ystads-kommun-musselgatan-32-21297269

850

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.