Murgrönsvägen 18 – 6 – Stockholms kommun

Utgångspris: 8 195 000 kr

Beskrivning av Murgrönsvägen 18Välkommen till denna charmigt renoverade villa som är belägen i den idylliska omgivningen i Herrängen. Med en total yta på 170 kvadratmeter och en inredd övervåning erbjuder detta hem en perfekt balans mellan utrymme och bekvämlighet.

När du kliver in möts du av ett öppet och ljust kök med en generös matplats, som byggdes till år 2000 och vetter mot den grönskande trädgården. Vardagsrummet, med en öppen spis, ligger i anslutning till köket och skapar en inbjudande atmosfär för samvaro och avkoppling.

Huset har fyra till fem sovrum, vilket ger gott om plats för familjen eller gäster att trivas. Dessutom finns det gott om utrymme för upp till tre bilar, vilket är praktiskt för den moderna familjen.

Ett stort badrum bidrar till bekvämligheten i vardagen, medan den ekonomiska bergvärmen ser till att huset är både miljövänligt och kostnadseffektivt när det kommer till uppvärmning. Tillsammans med den mysiga öppna spisen blir detta hem en plats där man verkligen kan njuta av varje stund, oavsett årstid.

Karta för Murgrönsvägen 18

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-alvsjo-herrangen-stockholms-kommun-murgronsvagen-18-21322025

Avstånd till vatten: 650 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.