Munkflyvägen 15 – 6 – Halmstads kommun

Utgångspris: 2.795.000 kr

Beskrivning av Munkflyvägen 15

Njut av lugnet och skönheten i denna charmiga villa, belägen på en stilla gata i ett familjevänligt område. Omringad av lummig grönska, erbjuder denna bostad en harmonisk tillflyktsort från vardagens stress och brus. Med en väldisponerad planlösning som möjliggör för fler rum, är detta hemmet idealiskt för både stora och små familjer.

Ett av de mest slående inslagen i detta hem är det inglasade uterummet, en plats där du kan njuta av tillvaron och förlänga årstiderna. Detta rum ger dig möjlighet att koppla av med en bok eller att bara sitta och beundra naturen utanför fönstret.
Bostaden har även en öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum som smälter samman till perfektion. Denna öppna planlösning skapar ett rymligt och luftigt utrymme som är perfekt för sociala tillställningar eller lugna hemmakvällar med familjen. Här kan du bjuda in nära och kära på middagar, fester eller bara umgås över en kopp kaffe.

Från balkongen sträcker sig en underbar utsikt över den frodiga grönskan som omger bostaden. Detta ger dig möjligheten att starta dagen med en harmonisk kopp kaffe.
För barnfamiljer ligger en lekplats bekvämt nära bostaden, vilket gör det lätt att hålla barnen underhållna. Och för den aktiva finns det gott om utomhusaktiviteter att utforska i närheten.
Denna villa ligger i en trivsam miljö där grannskapet präglas av gemenskap och vänlighet. Här kan du känna dig trygg och välkommen, samtidigt som du njuter av livets goda i ditt nya hem.

Trots sin lugna belägenhet är villan ändå nära till stadens alla bekvämligheter – från shoppingcenter till restauranger och caféer. Du får det bästa av två världar: tystnaden och fridfullheten från landsbygden kombinerat med bekvämligheten av stadslivet.
Framtida ägare kommer ha glädje av detta hem under många år framöver tack vare dess hållbara konstruktion och tidlösa design. Fler detaljer om fastighetens specifikationer kommer finnas tillgängliga vid visningen.
Sammanfattningsvis erbjuder denna villa allt du behöver för att leva ett bekymmersfritt liv fyllt med komfort, gemenskap och naturlig skönhet.

Har du letat efter ett trivsamt boende för familjen då har du hittat helt rätt här, se till att anmäla ditt intresse redan nu för att inte gå miste om denna möjlighet!
Varmt välkommen.

Karta för Munkflyvägen 15

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-aled-halmstads-kommun-munkflyvagen-15-20636215

Avstånd till vatten: 150 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.