Mossebacken 2 – 5 – Lysekils kommun

Utgångspris: 12.700.000 kr

Beskrivning av Mossebacken 2

På Mossebacken, attraktivt beläget i hjärtat av den gamla delen av det pittoreska kustsamhället Fiskebäckskil på Skaftö, ligger detta charmiga och gedigna boende med anor från slutet av 1800-talet!

Med en boyta på 110 kvadratmeter och fem rum, erbjuder denna bostad gott om plats för hela familjen att trivas och skapa minnen tillsammans!
I tillägg finns ett mysigt gårdshus med mycket stor utvecklingspotential där bara fantasin sätter gränser!
Boendet passar perfekt för både den egna familjen, men även för dig som sätter vikt vid att kunna ta emot gäster och erbjuda dem det allra bästa!

Tomtytan på hela 670 kvadratmeter erbjuder gott om utrymme för lek och avkoppling. Trädgården har varit säljarens stolthet här prunkar allt från Bohusläns landskapsblomma kaprifol till rosor, pioner, lavendel, syrén, flox, klematis till liljekonvalj och forsytia.
Husens placering skapar en mysig och privat innergårdskänsla med möjlighet till flera insynsskyddade uteplatser där man kan följa solen från morgon till kväll.

Fastigheten kompletteras även med ett praktiskt garage samt två till tre parkeringsplatser. Här finns också bergvärme och fiber!

Bostadens belägenhet erbjuder flertalet vackra vykortsvyer med allt från utsikt mot Gullmarsfjorden, den vackra kvarnen, mot ”Kilen” och över takåsarna i Fiskebäckskil.

Här bor man med ett av Skaftös skönaste lägen med endast ett par hundra meters promenad till båthamn, strandbad i Bökevik och restauranger i absoluta toppklass. Skaftö bjuder på pittoreska omgivningar och en genuin atmosfär som lockar till långa promenader längs kusten och utflykter i den vackra omgivande naturen. I närområdet finns också vackra cykel- och vandringsleder som ger möjlighet att uppleva landskapets skiftande natur som sträcker sig mellan flera kustsamhällen och naturreservat. För den golfintresserade finns Näreby pay-and-play 9-hålsbana och Skaftö Golf med sin vackra 18-hålsbana samt nya padelbanor.

Välkommen med din anmälan till visning av denna pärla med äkta bohuslänsk karaktär där ni kan skapa minnen för livet tillsammans med dina nära och kära!

Karta för Mossebacken 2

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-skafto-lysekils-kommun-mossebacken-2-21294990

100

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.