Mossby 63 – 3 – Skurups kommun

Utgångspris: 6 700 000 kr

Beskrivning av Mossby 63

Välkommen till denna charmiga bostad belägen på en helt magisk plats, där havets brus och solens strålar blir dina närmaste grannar! Detta hem är inte bara en plats att bo på, det är en livsstil för den som dyrkar hav och strand. Här kan du låta själen få ro och vila blicken ut över havet och den vackra horisonten!

Beläget på en tomt som kysser strandlinjen i direkt sydlig riktning bjuder denna plats in till en unik värld av harmoni. Här kan du vakna upp till den salta doften av havet och ta med dig frukosten ner på stranden om du så vill. En vardagslyx få förunnat! Från infarten välkomnas man in på en vacker, lummig tomt med stora grönytor! På bostadens framsida finner vi en mysig terrass där man kan avnjuta trevliga fikastunder. Fortsätter vi runt bostaden når vi en gemytlig innergård som tillsammans med resten av trädgården ligger i sydlig riktning direkt ner mot havet. Först här förstår man magin med tomten, att ha ca 50 meter tills du befinner dig direkt på en otroligt vacker sandstrand!

Bostaden har med sina 82 kvm fördelade på kök, matplats, allrum, toalett, badrum och sovalkov/allrum det du behöver för att leva ett bekvämt liv. Dessutom finns ett uppvärmt förråd strax utanför bostaden samt ett gediget garage med verkstad och en oinredd ovanvåning. Ovanvåningen skulle kunna inredas till att tjänstgöra som gästrum eller varför inte uthyrningsbostad? Från bostaden har man närhet till det trevliga Spahotellet Mossbylund, samt Abbekås Golfklubb. En bit österut når man Svarte där man kan ta tåget vidare till Malmö, Lund, Ystad eller Simrishamn.

Detta är inte bara ett hus. Det är en investering i ditt välbefinnande och en möjlighet att äga en bit av paradiset. Ge dig själv förmånen av ett hem där varje dag är en semester och varje ögonblick en stund av förundran. Välkommen till ditt drömhus vid havet!

Karta för Mossby 63

https://www.hemnet.se/bostad/villa-3rum-mossby-strand-skurups-kommun-mossby-63-21328098

Avstånd till vatten: 100 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.