Mosaikvägen 21 – 5 – Håbo kommun

Utgångspris: 4 500 000 kr

Beskrivning av Mosaikvägen 21

NYTT PRIS! VÄLKOMNA ATT KONTAKTA MÄKLARE. VISNING KAN ANPASSAS EFTER BEHOV OCH BOKAS MED KORT VARSEL.

Välkommen till Mosaikvägen 21 och ett av Skoklosters mest attraktiva läge. En arkitektritad enplansvilla som imponerar med sin genomgående höga standard och noggrant utvalda material. Med en luftig rymd och generösa fönsterpartier som flödar in ljus i varje vrå, omfamnas du av en känsla av välkomnande från första stund. Ryggåstaket pryds av infällda spotlights, som lyfter fram varje detalj av detta moderna hem.

Köket och vardagsrummet smälter samman i en harmonisk öppen planlösning, där ett exklusivt kök från Kvik möter påkostade vitvaror från Miele och Neff. Här blir matlagningen en njutning med en generöst tilltagen köksö som bjuder in till både förvaring och sociala stunder. Totalt fyra sovrum, varav ett med egen utgång till altan. Förvaringsutrymmen är genomtänkta och generösa med Kvik-garderober i hallen och samtliga sovrum.

Njut av två lyxiga badrum, varav ett med avkopplande badkar och det andra med en uppfriskande dusch. I den separata tvättstugan väntar praktisk Miele-vitvara för en bekväm vardag.

Utevännen blir inte besviken med flera altaner i bästa solläge och en trädgård som blomstrar i en färgprakt av plommonträd, vinbärsbuskar, buxbom, klätterväxter och rosor. Tomten omgärdas av staket och prunkande aven- och bokhäck för minimal insyn, vilket skapar en privat och avskild atmosfär. Carport, förråd och en uppfart med plats för tre fordon kompletterar den praktiska sidan av boendet.

Som grädde på moset har du gång- och cykelavstånd till Mälaren med badmöjligheter samt närhet till natursköna promenadleder. Dessutom ingår du i en samfällighet med tillgång till pool, utegym, tennisbana och fotbollsplaner, perfekt för en aktiv livsstil. Skokloster har utvecklats från ett fritidshusområde till en permanent bostadsort, och området präglas av en trivsam gemenskap med många barnfamiljer. Huvudstaden når du inom 40 minuter.

Huset målades om sommaren 2023 i en helmatt röd kulör från Demidekk för att förstärka husets moderna känsla ytterligare med ladugårdseffekten.
Huset är även så pass nytt att heller ingen fastighetsavgift skall betalas de närmsta 8 åren

Huset är besiktat och redo att välkomna dig till ditt nya drömhem utan behov av renovering.

Karta för Mosaikvägen 21

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-skokloster-slottsskogen-habo-kommun-mosaikvagen-21-21313869

Avstånd till vatten: 800 meter

Bild från:

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.