Morfars väg 9 – 6 – Båstads kommun

Utgångspris: 7.900.000 kr

Beskrivning av Morfars väg 9

Nyproducerad och inflyttningsklar villa i Torekov. Förstklassigt boende med tillhörande gästhus och garage/förråd, allt nyproducerat och inflyttningsklart, med lugnt läge på återvändsgata i Torekov. Villan har en härlig rymd och ljusflöde via stora fönsterdörrar som ger en flytande känsla av inne och ute. Exteriören är smakfullt färgsatt och skapar en härlig känsla av svensk sommar. Inredningen är genomgående och håller hög nivå på materialval och kvalitet, här ses bl a platsbyggda snickerier från Linds snickerier och bänkskivor i Carraramarmor, påkostade vitvaror samt epoxibehandlade betonggolv med vattenburen golvvärme m.m. Även trädgården är anlagd och klar med tralldäck i söder och väster-läge som sammanbinder husen, kullerstensgångar, naturstensmurar och staket samt plana gräsytor och planteringar.

Huvudbyggnaden har stora sällskapsytor med kök i öppen planlösning som nås via välkomnande entré med gäst-wc i anslutning. Här finns matplats för det stora sällskapet med vardagsrum i vinkel och tak till nock. Två bra sovrum med garderober i anslutning, glasade altandörrar samt ett exklusivt badrum helkaklat i grönt och vitt med duschhörna och platsbyggd kommod. Här ses även grovkök med separat entré, tvättmaskin/torktumlare, frånluftsvärmepump från Nibe, kyl/frys samt platsbyggd inredning. Samtliga rum har glasade utgångar till trädgården och altanen som även har pergola och infravärme.

Gästhuset ligger i vinkel med huvudbyggnaden och binds samman av trätrallen. Här finns ytterligare två bra sovrum med glasade altandörrar samt ett gemensamt helkaklat badrum och entré.

Garage/förrråd/gästrum, vilket husets ägare önskar, skapar en kringbyggd gård med skydd för både vind och insyn. Elbilsladdare och parkeringsplats.

Trädgården är genomtänkt och insynsskyddad, omgärdad av staket i graneslanor, naturstensmur samt avenbokshäck. Uteplatser och trädäck är optimalt placerade i söder och väster för sol hela dagen. Plana gräsmattor för lek och spel. Vid behov finns infravärme och påkostad belysning i mässing och koppar.

Välkommen på visning!

Karta för Morfars väg 9

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-torekov-bastads-kommun-morfars-vag-9-19827995

Avstånd till vatten:

Bild från: