Moholmsvägen 20 – 5 – Örebro kommun

Utgångspris: 6 195 000 kr

Beskrivning av Moholmsvägen 20

Välkomna till Moholmsvägen 20 i Marieberg på återvändsgata!

Nu erbjuds välbyggd familjevilla med bra läge mitt i Mariebergs villaområde! Äntligen kan ni få chansen att förvärva detta imponerande och otroligt välbyggda hem som bjuder in till fantastiska dagar för hela familjen såväl inomhus som utomhus. Tomt med ett optimalt solläge. Låt sommarkvällarna och middagarna få ta vid trädäcket i västerläge – här finns alla förutsättningar för ett underbart villaliv! Hela huset genomsyras av känsla, finess och kvalité i allt från stilsäkra materialval till en noga genomtänkt planlösning. Hela huset har vattenburen golvvärme.

Invändigt möts vi av rymliga, sociala ytor i ett vackert vardagsrum med ryggåstak som sammanflätas med matsal samt det påkostade köket i en öppen planlösning där ljuset möts från flera håll. Här finner vi otrolig rymd tack vare den mycket generösa takhöjden! En separat WC intill hallen, ett rymligt helkaklat badrum samt master bedroom med en egen en suite
Vidare finner vi ytterligare tre sovrum i bra storlek samt en tvättstuga med groventré.

Huset är bra placerat på den lättskötta trädgårdstomten så att ni kan njuta av solen från morgon till kväll. Detaljplanerat område intill med friliggande enfamiljshus som tillåten bebyggelse. Huset kommer vara sista huset på gatan med gång/cykelbana mot det nya detaljplanerade området. Till fastigheten finns idag två bygglov för carport med förråd. Kontakta gärna mäklaren för mer information om detaljplanen och förråd.

Kontakta mäklare Anton Lindström för mer info kring försäljningsprocessen.

Karta för Moholmsvägen 20

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-marieberg-orebro-kommun-moholmsvagen-20-19934489

Avstånd till vatten: 4000 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.