Modeshögsvägen 85A – 6 – Trelleborgs kommun

Utgångspris: 4.650.000 kr

Beskrivning av Modeshögsvägen 85A

Detta charmiga och välbyggda hus i Gislövs Strandmark erbjuder inte bara en praktisk och bekväm boendemiljö, utan har även en fantastisk läge med promenadavstånd till havet. Det är verkligen den perfekta kombinationen av naturskönhet och bekvämlighet.

Huset har en stilfull och funktionell design med ett integrerat garage och förråd, vilket ger gott om plats för förvaring och bekväm parkering. Trädgården är välskött och består av ett stort trädäck i söderläge samt en gräsmatta, vilket ger möjligheter till avkoppling och utomhusaktiviteter. Förutom detta så har vi en inglasad terrass i västerläge.

Den nedre våningen erbjuder en välplanerad layout, med ett sovrum, ett badrum med bastu och en praktisk tvättstuga med ingång till garaget. Det öppna köket, matplatsen och vardagsrummet skapar en trevlig atmosfär för samvaro och sociala aktiviteter.

På övervåningen finns tre ytterligare sovrum för att rymma hela familjen, samt ett badrum med badkar för att tillgodose familjens behov. Det rymliga allrummet på övervåningen erbjuder inte bara gott om plats för avkoppling, utan har även en utgång till en balkong i västerläge, där du kan njuta av solnedgången och de vackra vyerna.

Det finns även två praktiska parkeringsplatser ut mot Modeshögsvägen, vilket gör det enkelt för besökare att hitta plats.

Det som verkligen sätter pricken över i:et är närheten till havet. Att kunna gå till stranden och njuta av det salta vattnet, den friska luften och de vackra stränderna är en förmån som inte kan överskattas. Du kan ta långa promenader längs stranden, koppla av med en picknick eller bara njuta av den avkopplande atmosfären.

Sammanfattningsvis är detta hus i Gislövs Strandmark perfekt för den som vill ha en bekväm och funktionell bostad, samtidigt som man kan njuta av närheten till havet och den vackra naturen. Det är en plats att kalla hem, där du kan skapa värdefulla minnen och njuta av ett liv i harmoni med naturen.

Karta för Modeshögsvägen 85A

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-simremarken-trelleborgs-kommun-modeshogsvagen-85a-21270686

Avstånd till vatten: meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.