Mistelvägen 9 – 6 – Enköpings kommun

Utgångspris: 5 450 000 kr

Beskrivning av Mistelvägen 9

Mitt i samhället Örsundsbro med egen båtplats och gångavstånd till centrum med bl a mataffär finner ni detta hus. Dekorativa murar hälsar välkommen till Salnecke Park som utgör ett område invid Örsundaån med egna båtplatser. 55 st relativt nybyggda hus skapar ett mycket trevligt grannskap invid vackra Salnecke Slott med egna grönytor för barnens spring, egen lekplats och fina promenadstråk längs årummet.

Detta 1 ½-planshus om 191 kvm med förhöjt väggliv är placerat i idyllen nära Örsundaån, det är i mycket gott skick med installerade solceller och energiklass A. Nyligen uppdaterad hall med fin avhängningsyta hälsar välkommen och bjuder in till husets väl tilltagna vardagsrum. Vardagsrummet blir en naturlig samlingsplats då det ligger centrerat i entréplan med breda fönsterpartier som låter rummet bada i ljus. Köket är rymligt och ger god plats åt både matberedningen samt umgänge, inredningen är vit och ni har all maskinell utrustning som ni kan tänkas behöva. Två våtutrymmen är placerade i entréplanet; ett badrum med badkar att krypa ned i och ett separat tvättutrymme med groventré. Här finns även tre sovrum av varierande storlek. Alldeles nyligen har man färdigställt övervåningen och här finner ni ett enormt allrum, stilrent inredd dusch/wc, rymlig klädkammare och husets ”master bedroom” med goda förvaringsmöjligheter.

Man spenderar gärna många timmar i det inglasade uterummet och när man vill fånga dagens bästa soltimmar så slår man sig till ro på altandäcket som löper i vinkel mot söder. Plan, gräsbeklädd tomt med omgivande häck, dekorativa träd och buskage. Den inredda friggeboden agerar kontor idag men kan likväl utgöra tonårsbostad eller liknande. Goda parkeringsmöjligheter på bred uppfart samt i dubbelgarage, här ryms minst sex bilar och elbilsladdare finns installerat.

Örsundsbro är ett samhälle beläget i Enköpings kommun med all tänkbar service inom räckhåll, här finner ni skola åk 0-9, fyra dagis, välsorterad mataffär, diverse butiker med bl a inredning och kläder, bibliotek, restaurang, bensinmack, ett stort engagemang inom idrott med Örsundsbro IF i spetsen och 80 föreningar. Många företag väljer att etablera sig i trakten, det finns idag 70 st aktiva företagare däribland attraktiva Ittala Outlet som lockar besökare från stora delar av Sverige. Alstabadet är ett populärt bad ca 1 km bort med vidsträckt gräsmatta och badbryggor. Uvberget erbjuder fin fikaplats med utsikt över Alstasjön och ”Fjärdhundraland” är ett samlingsnamn för alla fantastiska, lokala caféer, lanthandlare med lokalproducerad mat och loppisar som finns på Örsundaslätten.

Bra pendlarmöjligheter med 50 minuters bilresa till Stockholm, 40 minuter med bil till Västerås, 20 minuters till Uppsala och 15 minuter till Enköping. För de som föredrar att åka kollektivt finns busshållplatsen 250 meter bort med mycket täta bussförbindelser till Enköping, Uppsala och Västerås.

Karta för Mistelvägen 9

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-orsundsbro-enkopings-kommun-mistelvagen-9-21318738

Avstånd till vatten: 100 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.