Militärvägen 3 – 7 – Vellinge kommun

Utgångspris: 13 995 000 kr

Beskrivning av Militärvägen 3STENHUS I UNIK DESIGN PÅ STRANDNÄRA LÄGE

1,5-plans villa i attraktiv design på oslagbart läge endast två minuters promenad från vackra Kämpingestranden med sin kritvita sand och sina svalkande dopp. Ett hus med sanneligen spännande arkitektur och gedigna materialval där generösa, helglasade partier nästan hela vägen upp i nock på bägge sidor skapar en flytande gräns mellan inne och ute. Här erbjuds ett sällsynt tillfälle att förvärva ett hem på ett av Höllvikens mest storslagna lägen!
Ett mycket välförvaltat och läckert hus om ca 236 m² samt en ljus, lättskött och privat tomt om ca 926m² i bästa sydvästläge. Invändigt förmedlar huset en internationell vibe med detaljer utöver det vanliga och materialval som är klassiska och hållbara. Rymden här är smått fantastisk tack vare öppenheten och att det är öppet upp i nock nästan överallt, det ger faktiskt en känsla av att det är större än vad det är. Dessutom är hela huset, ja till och med mellanbjälklaget, av betong vilket är en stor fördel både sett till klimat, isolering och ljud – bättre än såhär blir det inte. Stora fönsterpartier, generösa sociala ytor och hela fem sovrum. Ett hus färdigt att flytta in i!

På husets nedre plan med sin genomgående italienska marmor på golven dominerar de sociala ytorna med plats för olika sittgrupper, matsalsmöblemang och en murad, rejäl öppen spis. Planlösningen är öppen men ändå på ett sätt given i sin uppdelning vilket gör den lättmöblerad. Semiöppet och i anslutning till dessa ytor finns det moderna köket med gott om förvaringsutrymmen och praktiska arbetsytor. Här finner man alla moderniteter som behövs i ett kök. De helglasade partierna från golv hela vägen upp i tak finns i både kök och lounge vid den öppna spisen – här fullkomligt flödar ljuset in och förgyller och värmer huset såväl sommar- som vintertid, wow! Utgång till trädgården och dess många grönytor, terrasser och vackra planteringar finns via altandörr och skjutbara glaspartier runt hela huset. Utöver detta finns ett av de fem sovrummen på detta plan tillsammans med badrum, bastu och tvättstuga.

Övre plan erbjuder två fantastiska sovavdelningar som tillgodoser alla behov! I bägge avdelningar, i varsin ände av ovanplanet, finns två rejäla sovrum med stora fönsterpartier och en härlig rymd då det är öppet upp i nock i samtliga rum. I anslutning till sovrummen finns dessutom på båda sidor ovanvåningen ett separat badrum och en walk-in-closet. Här uppe är snyggt med ekparkett på golv på hela planet, vita väggar och med utsikt ner över både vardagsrum och kök samt ut över de vackra omgivningarna från ”balkongen” via de generösa takfönstren. Även här skänker de vackra fönsterpartierna ett härligt ljusinsläpp.

En gedigen känsla genomsyrar hela boendet med sina vackra materialval och rikligt med ljusflöden. En villa med alla tänkbara bekvämligheter. En högklassig atmosfär för er som söker något utöver det vanliga på en ytterst bra adress!

Natur- och barnvänligt område med närhet till Kämpingestrandens sköna havsbad och på kort avstånd från skola, förskola och kommunikationer.

Varmt välkomna till Militärvägen 3!

Karta för Militärvägen 3

https://www.hemnet.se/bostad/villa-7rum-hollviken-vellinge-kommun-militarvagen-3-21346828

Avstånd till vatten: 200 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.