Metallvägen 4 – 8 – Tyresö kommun

Utgångspris: 12.995.000 kr

Beskrivning av Metallvägen 4

Lyxigt och extraordinärt boende i ett plan om hela 8 rum fördelat på 314 m2. Mitt i Tyresös eftertraktade villaidyll breder den här smått spektakulära och väl tilltagna villan ut sig på en stor tomt med härliga gräsytor och ypperligt solläge. Tomten ramas in med spännande marknivåer och belysta murar som kombineras med pampiga barrväxter och vackra stenlagda altanpartier.

Huset har tagits väl omhand och har tidigare genomgått en omfattande, modern och kostsam förädlingsprocess. De senaste åren har man låtit montera en rejäl solcellsanläggning med hela 78 paneler – vilket innebär en kraftig reducering av energikostnaderna, samt att du samtidigt minskar din klimatpåverkan.

Redan i entrén möts man av den tilltagna takhöjden som kombineras av den luxuösa känsla som präglar minsta detalj i huset. Den höga materiella standarden är påtaglig och ger sig tillkänna vart man än vänder blicken. Huset består av stora rumsvolymer som innehåller stora fönsterpartier, tilltagna sociala ytor och lättmöblerade rum som är jämnt och privat fördelade kring den stora innergården. Husets layout för tankarna till ett Hotell, där varje utrymme är genomtänkt och praktiskt placerat för att skapa maximal vardagskomfort. Dessa rader sammanfattar det här häftiga boendet som ursprungligen ritats av arkitekten Bengt Warne (1966) och blev på den tiden Årets hus.

Den första och välkomnande rumsvolymen innefattar både kök med middagsdel, köksö och en trevlig lounge. Här är det lätt att trivas med direkt närhet till innergården via de öppningsbara fullhöjdsfönsterna. Med fönsterpartierna vidöppna suddas gränsen mellan ute och inne ut på ett naturligt sätt. Plötsligt adderas ytterligare umgängesytor och man kan njuta av årstidernas fröjd under bar himmel, eller under de breda eldrivna markiserna. Vinter som sommar går det att koppla av i den stora Swim-spaanläggningen eller njuta av trivsamma grillkvällar tillsammans med familj och vänner.

Det finns fem stora sovrum samt fyra påkostade duschrum som är avskilt och bekvämt placerade intill de olika utrymmena. Ett av sovrummen har egen utgång och passar perfekt för hemmakontoret, tonåringen eller generationsboendet. Husets bortre del, som vetter emot trädgården och altanen, innehåller våtrum med bastu, stort vardagsrum samt Master Bedroom. Här finns också direkt närhet till den stora altanen där det finns gott om plats för olika typer av möblemang, och även ytterligare ett privat Hot-Spa.

Här bor du bekvämt med komfortabla kvalitetstillbehör på en armlängds avstånd och dessutom, en kort promenad bort finns kommunala bussförbindelser som tar dig in till Stockholm.

Listan på material och maskinell standard kan göras lång. Att uppleva detta drömboende rekommenderas. Varmt välkommen att trivas.

Karta för Metallvägen 4

https://www.hemnet.se/bostad/villa-8rum-lindalen-tyreso-kommun-metallvagen-4-21153655

Avstånd till vatten: 1900

Bild från: