Mellby backe 11 – 4 – Simrishamns kommun

Utgångspris: 4.795.000 kr

Beskrivning av Mellby backe 11

På Mellby Backe 11, i Södra Mellby, en liten bit utanför populära Kivik, ligger detta fina hus på idylliskt läge med magisk havsutsikt!
Här välkomnas du till en trevlig bostad byggd på 1800 talet, där äldre charm smakfullt bevarats och efter hand renoverats med stilren modern touch som fint går i samma karaktär som husets ursprung.
Huset är fördelat i två plan, där du på entréplan välkomnas till husets sociala utrymmen med två luftiga allrum och ett kök med matplats. Vidare upp för trappan finns två sovrum och ett mindre allrum, samt en härlig takterrass där du kan njuta av solens strålar större delar av dagen med den härliga utsikten över byn och havet som vy. Badrum med dusch finns även på båda planen. I huset finns också tre mysiga eldstäder som kan användas som extra värmekällor eller för att förstärka mysfaktorn under årets kyligare dagar. Från köket nås också en trevlig vinkällare där du kan förvara dina viner i en svalare miljö så vinerna håller sin kvalitét under en längre tid.
Huset erbjuder praktiskt nog en flexibilitet att användas som både permanentbostad och fritidsboende.

Uteplatsen är stenlagd med historisk kullersten, där ett mysigt spabad finns placerat. Här kan du njuta av en god kvällsdryck i det värmande badet samtidigt som solen vackert sänker sig över havet.

På tomten finns även garage och uppfart med plats för 1-2 bilar.

Runt husknuten ligger ett litet bageri där du kan köpa med dig nybakade frukostfrallor till morgonstunden. Vidare upp för backen ligger den fina bykyrkan och församlingshemmet.

Välkommen att boka dig på visning!

Karta för Mellby backe 11

https://www.hemnet.se/bostad/villa-4rum-simrishamns-kommun-mellby-backe-11-20938995

2500

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.