Mellanvägen 5A – 4 – Vellinge kommun

Utgångspris: 8.950.000 kr

Beskrivning av Mellanvägen 5A

Välkommen till Falsterbo! Bostadens planlösning är optimal – här nyttjas varje kvadratmeter. Här bor du stilrent och öppet på en yta om 132m² + 29m². Generösa sällskapsytor med allrum och kök öppet mot nock med tillhörande öppen spis och inglasat uterum. Perfekt boende för dig som önskar ett nättare enplanshus med tre sovrum och två badrum – för året runt eller som sommarhus? Valet är ditt.

Lättskött trädgårdstomt om 1 012m², bra planerad för både lek och vila, perfekt för såväl vuxna som barn. Uteplatser på bägge sidor och huset, som nås via allrummet och köket, har plats för matbord och solstolar. Härligt solläge mot söder. När kvällen närmar sig kan man följa solen från den bakre uteplatsen.

Lugn gata som ligger avskild från Möllemadsvägen – hit når endast bilar till och från fastigheterna samt brevbäraren.

Här finns möjligheten att bo naturnära, familjevänligt och havsnära i trevliga och omtyckta kvarter med närhet till bland annat skola, bra kommunikationer, trevliga promenadstråk, fina skogspartier och strandpromenad. Falsterbo Horseshow ligger ett stenkast från huset och Falsterbo bykärna och dess golfbana endast en kort cykeltur bort. Dessutom har du grannorten Skanör med centrum och sin hamn en bit bort från bostaden.

Välkomna att boka in en personlig visning.

Karta för Mellanvägen 5A

https://www.hemnet.se/bostad/villa-4rum-falsterbo-vellinge-kommun-mellanvagen-5a-21296368

750

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.