Martins Haralds backe 12 – 4 – Kungsbacka kommun

Utgångspris: 6 450 000 kr

Beskrivning av Martins Haralds backe 12

I en lantlig och naturskön miljö och samtidigt endast några minuter med bil till innerstaden finner ni en mycket trivsam enplansvilla som via fackmän har genomgått en omfattande renovering. Bostaden är vackert belägen på en höjd med en hänförande utsikt över fält och grönskande hästhagar.

Parkera enkelt bilen på den stensatta uppfarten och välkomnas in genom ytterdörren. Huset är trevligt planerat med öppen planlösning där en köksö delar av mellan kök och vardagsrum, tre sovrum, en walk-in closet, rymligt badrum samt tvättstuga med egen groventré.

Kalla höst- och vinterdagar värmer den öppna spisen gott och övriga delar av året utgör den istället ett vackert smycke. En del av huset har öppet till nock, detta tillsammans med stora fönsterpartier gör att bostaden fylls med ett trivsamt ljus. Det finns gott om förvaringsutrymmen i flertalet stora inbyggda garderober samt ytterligare förvaringsmöjligheter på vinden.

Via ett stort skjutglasparti nås den stora och rymliga altanen där ni kan blicka ut över vidderna och samtidigt njuta av solen, eller varför inte ta ett dopp i bubbelpoolen med tillhörande utomhusdusch. På den väl tilltagna tomten om ca 2176 kvm finns det gott om plats för lek och för den obligatoriska studsmattan. För er med gröna fingrar finns många odlingsmöjligheter.

På fastigheten finner ni också en uppvärmd byggnad som är uppdelad på tre förråd.

Här bor ni i ett omtyckt område och endast några minuter bort finner ni Annebergs station med både kiosk och pizzeria. I närheten finns också ett flertal förskolor, samt Älvsåkerskolan endast en kilometer bort. Matbutiker som Ica Maxi och Willys finner ni in mot Hede handelsområde som också erbjuder gym, Hede Fashion outlet och annan service.

Välkomna till det bästa av två världar, ett lantligt läge men samtidigt med ett bekvämt pendlingsavstånd in till Kungsbacka och Göteborg.

Karta för Martins Haralds backe 12

https://www.hemnet.se/bostad/villa-4rum-kungsbacka-anneberg-kungsbacka-kommun-martins-haralds-backe-12-21318108

Avstånd till vatten: 2200 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.