Marmorvägen 8 – 4 – Vingåkers kommun

Utgångspris: 1 475 000 kr

Beskrivning av Marmorvägen 8

Välkommen till denna friliggande villa på Marmorvägen 8

Bostaden erbjuder ljusa rum tack vare fönster åt alla väderstreck. Du välkomnas in på det det mycket bra planerade entréplanet som erbjuder sociala ytor för umgänge och trivsel. Här möts du av en rymlig hall med access till toalett. Vidare in ligger det praktiska köket med gott om förvaringsutrymme och bänkyta. Härifrån nås matrummet med utgång till altan med tak. Husets vardagsrum är mysigt med parkettgolv och en öppen spis. På det övre planet samsas husets sovrum med ett duschrum och bra förvaring tack vare vindsgarderober. Från hallen nås balkongen i söderläge. På källarplan ryms tvättstuga, pannrum, matkällare och förråd.

Huset är enligt taxering byggt 1909 men enligt uppgift från tidigare ägare byggdes huset 1939. Fiber finns indraget och huset värms upp med bergvärme som bidrar till en energisnål och hållbar boendemiljö.

Här finner du en stor och barnvänlig tomt om 1905 kvadratmeter med gott om plats för lek och avkoppling. Den trevliga uteplatsen erbjuder många soltimmar och är perfekt för härliga sommarkvällar. Förutom huvudbyggnaden erbjuder tomten även andra byggnader såsom en uthuslänga med förråd, verkstad och loge. Dessutom finns ett gästhus med ett rum och kök. Perfekt för gäster eller som separat arbetsutrymme. Här finns även ett rymligt 2 bilsgarage för den bilintresserade samt 2 st carportar för husbil. På tomten finns även ett växthus.

Här bor du i ett lugnt och trivsamt område med närhet till badplats vid Kolsnaren, förskola, skola F-6 och idrottsarena med fotbollsplan och tennisbana. I Marmorbyn finns en 24/7 buktik och från huset är det ca 10 minuter bilväg till livsmedelsbutik.

Kontakta mäklaren för mer information och visning!

Karta för Marmorvägen 8

https://www.hemnet.se/bostad/villa-4rum-marmorbyn-vingakers-kommun-marmorvagen-8-21306282

Avstånd till vatten: 350 meter

Foto av: Andreas Skog @ Husfoto

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.