Marielundsvägen 1 – 5 – Strängnäs kommun

Utgångspris: 5.495.000 kr

Beskrivning av Marielundsvägen 1

På Marielundsvägen 1 finns denna harmoniska oas på gaveltomt, inramad av natur och grönska. Bostaden har nyrenoverade ytskikt och karaktäriseras av ljus och rymd med ett generöst ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Endast ett stenkast bort finns badplats och brygga med egen båtplats. Fastigheten är belägen med en idyllisk omgivning med närhet till grönskande natur, motionsspår och promenadstråk. Med några minuters promenad nås Läggesta station, där du enkelt tar tåget till Stockholm på en dryg halvtimme.

Bostaden utgörs av en social planlösning med ett stort och öppet kök som möter den generösa sällskapsdelen med utgång till altanen som sträcker sig längs med husets ostörda baksida. Vidare erbjuds fyra rymliga sovrum, två fullstora badrum och en separat tvättstuga med groventré.

Den avskilda tomten erbjuder oändliga möjligheter med sina plana ytor som lämpar sig ypperligt för pyssel och lek. I köksträdgårdens pallkragar kan du sköta om dina egna odlingar. På fastigheten finns även carport med elbilsladdare och ett stort förrådsutrymme.

På cykelavstånd nås Mariefreds pittoreska stadskärna med charmiga trähus och gästhamn. Staden erbjuder mysiga restauranger, caféer och butiker. Barnomsorgen i närområdet är god med förskola och Mariefred erbjuder två välrenommerade grundskolor.

Karta för Marielundsvägen 1

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-marielundsviken-strangnas-kommun-marielundsvagen-1-19911195

Avstånd till vatten: 300

Bild från: