Mårdstigen 3 – 7 – Nora kommun

Utgångspris: 1.495.000 kr

Beskrivning av Mårdstigen 3

Välkomna till denna charmiga villa, som är belägen på en fridfull gata i ett lugnt bostadsområde. Här erbjuds en välplanerad och rymlig bostad byggt år 1975.

På bottenvåningen finner ni kök, matsal, vardagsrum, tre sovrum, ett badrum, förråd och en praktisk tvättstuga. Bostadens övervåning inrymmer ytterligare två sovrum, en klädkammare, ett extra badrum och en öppen yta som passar perfekt som en avkopplande sällskapsplats med plats för en soffa och tv.

Denna bostad är idealisk för en barnfamilj och har ett utmärkt läge i hjärtat av Nora. Närmaste förskola, Esstorp, ligger bara en kort promenad bort, medan Järntorgsskolan nås enkelt med en cykeltur. Dessutom finns Nora Centrum bara en kort bilresa bort. För de som pendlar till Örebro finns bekväma bussförbindelser med en busshållplats bara två minuters gångavstånd från hemmet.

Intresserad av en visning redan nu? Klicka er då vidare in på vår hemsida och testa vår nya 360-graders rundtur kring bostaden där man enkelt kan vandra runt för att få en mer genomgående syn av bostaden.

Anmäl ditt intresse redan idag till ansvarig mäklare Sofie Strömqvist, antingen på mobil: 073- 620 04 77 eller via mail: [email protected].

Karta för Mårdstigen 3

https://www.hemnet.se/bostad/villa-7rum-nora-nora-kommun-mardstigen-3-21270785

Avstånd till vatten: 400 meter

Foto av: Inger Bertilsdotter @ Husfoto

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.